400-450 TL Mouse Önerisi

Alper AKMEHMET

Kilopat
Katılım
7 Mart 2016
Mesajlar
296
Çözümler
1
Yer
Rize
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700
Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz İşlemci
Kingston HyperX Predator DDR4 3000 Mhz (2x8)
ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB GDDR6
Asgard 250 GB m.2 Ssd
XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Satış Müdürü
Steelseries Rival 600 mouse servise göndermiştim. Ürünüme ücret iadesi çıktı. 400-450 TL civarında oyuncu mouse almayı planlıyorum. Çoğunlukla fps ve moba türü oyunlar oynuyorum. Hangi mouse tavsiye edersiniz?
 
Glorious Model O elime daha yatkın gibi göründü. Ama Türkiye'de satan bulamadım. HyperX Pulsefire da hoşuma gitmedi değil.. Biraz daha araştıracağım gibi görünüyor.

Araştırmalarım sonunda Glorious Model O'yu QP bilişimin sattığını gördüm. 2 yıl garanti veriyorlar. Ayrıca altta paylaştığım mouse için görüşünüz nedir.

 
Son düzenleme:
Glorious Model O elime daha yatkın gibi göründü. Ama Türkiye'de satan bulamadım. HyperX Pulsefire da hoşuma gitmedi değil.. Biraz daha araştıracağım gibi görünüyor.

Araştırmalarım sonunda Glorious Model O'yu QP bilişimin sattığını gördüm. 2 yıl garanti veriyorlar. Ayrıca altta paylaştığım mouse için görüşünüz nedir.

430 lira ve 3200 dpi diyor.Razer Mamba Elite 16000 dpi ve RGB ışığı var.Kauçukları çok güzel oturuyor ele.Bence bi düşünün.
 
İki fare de oldukça iyi. Fiyatları da birbirine çok yakın. Fakat ergonomileri ve ağırlıkları farklı. Mamba sağ el ergonomisine daha uygun. Glorious ise biraz basık ve uzun bir faredir. Mamba'nın eksi yönü synapse yazılımı çok istikrarlı çalışmıyor. Zaman zaman sorun yaşayabilirsiniz. Onun dışında ekstra tekerlek üzerinde iki tuşa sahip. Mamba Rival 600 ergonomisine daha yakın.
Ama Glorious da fiyat/performans açısından muazzam bir faredir. Hafifliği, buton hissiyatı, kablosu ve fare ayakları oldukça başarılı. Şekli FK2 gibi düşünün.
Bu arada İtopya mağazasında Elite oldukça pahalı QP veya başka bir mağaza üzerinden bir bakın isterseniz.
 
Peki mouselar arasında palm tutuş için uygun olanı hangisidir? Glorious benimde hoşuma gitti ama Türkiye'de distribütörü yok. QP bilişim sizin adınıza firmayla biz iletişime geçiyoruz diyor. Garanti anlamında sıkıntı çıkma ihtimali bana göre yüksek diye düşünüyorum.
 
Mamba palm için daha uygun en azından benim için. Ama elinizin yapısına göre Glorious'u da palm şeklinde tutabilirsiniz.
Glorious garanti konusunda oldukça başarılıdır. Herhangi bir sorunda kendilerinden yardım isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama yine de fare'yi göndermeniz istenirse zaman açısından süreçler biraz uzun sürebilir. Duruma göre bazen firmalar arızaya ilişkin sizden bazı dosyalar istedikten sonra elinizdeki mevcut ürünü siz kargolamadan yeni ürün gönderebiliyorlar.
 
Model O palm tutmak biraz zor, arkadaşın da dediği gibi biraz alçak bir fare palm tutunca ister istemez eli yoruyor.

Onun dışında skatez olarak, kablo olarak ve ağırlık olarak çok daha iyi bir fare. FK ergonomisi sizi rahatsız etmiyorsa Mamba aldıracak tek bir sebep göremiyorum. Sağ el ergonomili fareler seviyorsanız da daha iyi alternatifler var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı