Google'a yazınca adam akıllı bir içerik çıkmayan bir cihaza sahipsiniz. Muhtemelen m.2 desteği yok. DVD'si varsa harddiski oraya takıp SATA SSD alın, onu da harddiskin olduğu yere takın.
Harddiski.
Harddiski de kullanmak istiyorsan, DVD player varsa onu da çıkarıp HDD caddy kullanarak HDD'i kullanabilirsin.
Oyun sırasında görev yöneticisi performans sekmesine bakarsan hangi donanımın zorlandığına dair fikir verebilir.
Kingston A400 Sa400s37/120g 2.5" 120 Gb Sata 3 Ssd - n11.com 25 ₺ çıkmaz mı ? Veya ben kullanıyorum Sandisk Ssd Plus Sdssda-120g-g27 2.5" 120 Gb Sata 3 Ssd - n11.com bir sorun yaşamadım.
Zaten laptop HDD yuvası 2.5 lik yuvaya sahip o yüzden sorun olmaz.James Donkey alırsanız uyumsuzluk olabiliyormuş.Kalitesiz bir bileşen.Sandisk alabilirim fotoğraflara baktınız mı benim cihazla uyumlu mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.