RX 5700 XT alınır mı?

Kartlar daha piyasaya yeni sürüldüğü için bazı problemleri mevcut gibisinden yazılar okudum forumlarda. İyice oturuklaşmasını bekleyip,kart hakkında detaylı bilgi edinildiğinde almak daha akıl karı olacaktır
 
Tabii ki de öneririm ama bir kullanıcı yorumu daha güzel olur. Bu karta sahip birinden yorum almadan alma yine de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire Pulse modeli bu karttan daha iyi. MSI bu seride VRAM soğutmasını çok yanlış yaptı. Yarım termal ped ile soğutuluyor VRAM'ler. Alınabiliyorsa Nitro modeli gayet iyidir. Alınamıyorsa Pulse modeli iyidir.
 
MSI B450 gaming PLUS - RYZEN 5 3600 ve MSI RX 5700 XT MECH OC kullanıcısıyım. 38 Yaşındayım OC hakkında çok tecrübem olmuştu ama şimdi 1 aydır undervolt üzerinde deneysel çalışmalara devam ediyorum :) Kartı daha stabil çalışırken görmedim.

Kasa açık ferah ve 2 tane 12cm kasa fanına ne yapsam da normal haliyle apex gibi oyunlarda bile 90 altına inmiyor sıcaklık.

Son olarak bir de benim sorum var testlerde hep stabil mhz lerde çalışan kart neden bende hep değişken frekanslarda seyrediyor ? 900 mhz 1400 mhz 1750 mhz 1900 mhz.. sürekli git gellerde.

Benden kaynaklı tek sıkıntı 1080p oyun oynamaya çalışıyorum..
 
Konu üzerinden zaman geçmiş ama yazayım ben yine de. Rog Strix RX 5700 XT kullanıyorum. 1 ay olacak nerdeyse. Canavar gibi. Daha herhangi bir oyunda sorun yaşamadım kolay kolay ama yazılım gerçekten sorunlu. Farklı oyunlar çözünürlük sorunları, neden olduğunu bir türlü kestiremediğiniz wattman sorunu gibi şeyler yaşatıyor en olur olmadık zamanlarda. Fiyat olarak baktığımızda avantajlı. Muadili bir Nvidia kart denk getirilirse daha iyi olur. Ama uğraşmaya razıyım dersen performansından memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı