RTX 2060 ekran kartı önerisi

Neden vatan? Çok pahalıysa satıyor piyasaya oranla ki ordada satış sonrası baya sorun yaşayan arızalara karşı çaresiz kalan insan duyuyoruz. Ben param olsa tek tek nerde varsa ucuzu toplar kurardım sistemi, düzgün bir kasada soğutması ile birlikte arıza yaşamadan kullanmayı tercih ederdim. 1660ti soruna cevap vermemişim onada 1070 civarı bir kart gözüyle bakabiliriz. Pubg oyununda yüksek ayarlarda alacağın 144 herz monitörün hakkını veremez tam olarak. yine temiz bir 1080 öneririm aynı fiyata. Ama diğer oyunlarında işini görür sorun çıkartmaz.
İşlemci;
Anakart;
Ram;
Psu;
Kasa;
SSD;
Monitör;

Bak buraya kadar toplarsan 5700 tl ediyor.Sana kalıyor 1800 tl. Sen şimdi bazı parçaları denk getirip cuma muhabbetinde ucuza getirirsen ne güzel, son parça olarak bir de ekran kartı ekliceksin buna ki 1070 ti bulmak ideal olur baba gibi işini görür 4-5 sene daha... Ne diyorsun aklına takılan?
Intel tabanlı sistem istiyorum, ona göre dizer misin. Bir de ekran kartı da eklersen iyi olur. 2. el işine girmek istemiyorum. her şeyi 0 tercih ederim.
 
Intel tabanlı sistem istiyorum, ona göre dizer misin. Bir de ekran kartı da eklersen iyi olur. 2. el işine girmek istemiyorum. her şeyi 0 tercih ederim.
O zaman sistemde değiştirmen gereken şeyler; anakart, işlemci, ekran kartı. Fiyat artıyor intel istersen Önerim;

işlemci;

Anakart;
İntel işlemcilerden maximum performans almak için z390 çip setinden ankart almak lazım.
Ekran kartı;
1660ti diyorum ve ucuzunu bulmak sana kalmış diyorum indirime gireceğinden şüphem yok black friday sürecinde. Daha 1 hafta önce 2200 tl den 1500 e indirmişti itopya.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı