Ucuz Games Güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar ben ucuzgames üzerinden 2 hesap satın aldım. 1. olan steam hesabıydı hiç sıkıntı olmadı ve hala elimde duruyor. 2. hesap Bf5 hesabı idi. Hesap 1 hafta sonra elimden gitti instagram'dan yazdım 1 hafta sonra yeni hesap alabildim. Yaklaşık 2 aydır sıkıntısız kullanıyorum. Yanında forza horizon 4 hediye gelmişti. Discord üzerinden sorunumu hallettim fakat artık discorda da bakmıyorlar.


Denemek isteyip pahalı olan oyunları alabilirsiniz ama kalıcılığı sorgulanır
 
Ucuzgames üzerinden BF1 aldıım değiştirilebilr hesap 48 saatten fazla oldu oyun gelmedi destek için yazdım dönmediler ama mesela 'merhaba oyunlar garantili mi' diye sorunca hemen yazıyorlar ayrıca paramıı da geri alamadım sadece sitelerinden değil her yerden ulaşmaya çalıştım sonuclar nafile eğer olurda hatalarından dönerlerse belirtirim ancak şu ankimseye bu siteden alışverişi tavsiye etmem özellikle de değiştirilebilir hesap alışverişinde hata benim hatam onemli olan bundan sonrakilerin aynı hata ya düşmemesi.

Ucuzgames üzerinden BF1 aldıım değiştirilebilr hesap 48 saatten fazla oldu oyun gelmedi destek için yazdım dönmediler ama mesela 'merhaba oyunlar garantili mi' diye sorunca hemen yazıyorlar ayrıca paramıı da geri alamadım sadece sitelerinden değil her yerden ulaşmaya çalıştım sonuclar nafile eğer olurda hatalarından dönerlerse belirtirim ancak şu ankimseye bu siteden alışverişi tavsiye etmem özellikle de değiştirilebilir hesap alışverişinde hata benim hatam onemli olan bundan sonrakilerin aynı hata ya düşmemesi.

Tüm sorunumu geç de olsa cözdüler alışveriş yapılabilir gönül rahatlığıyla.
 
Alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. 50 TL'ye Battlefield 5 bilgileri değişen hesap satın aldım. Hesap da 3 defa sorun yasadım. ilk 2 sorunda geç de olsa cözdüler fakat 3. defada satın aldığım ürün yerine başka hesap verip instagram'dan engellediler. Başka hesaplardan yazınca da görürdü atıp bıraktılar.
 
@ucuzgames canım abim, reisim, biz arkadaşla Netflix alırken sınırsız diye aldık 1-2 ay sürekli çalındı, etti, şifresi değiştirildi. Senden yeni bir hesap istediğimde yine çalındığında bana ve arkadaşıma dedin ki 1 ay garantisi vardı, şimdi köpek gibi Netflix'e para akıtıyorum ama Allah var Spotify'da sıkıntı yok. Origin hesabını şifresi değişti, inşallah bana bir daha 1 ay garanti bahanesi sunmazsın. Instagram'den yazıyorum zaten sürekli.
 
@ucuzgames kardeşim, ben Kazım Çelik. Battlefield 5 hesabı çalındı, size yazdım engellediniz. Yaptığınız ayıptır. Herkese yaymak için elimden geleni yapacağım. İnsanları kandırmak bu kadar kolay olmamalı. :)
 
UcuzGames - Ucuz Oyun Mağazası böyle bir site güvenilir mi? Çok ucuza satıyorlar. Instagram'da bir sayfada görmüştüm çok güvenli gibi geldi ama size sormak istedim.

Arkadaşlar bu site dolandırıcı 15 gün önce para ödedim ve hala oyunu göndermediler sakın paranızı kaptırmayın.

Öncelikle merhabalar, en başta dolandırıcı gibi yaklaşmanızı normal karşılıyorum. Çünkü: Şu son 1-2 senedir bu işi o kadar en alt seviyelerde yapan sayfalar var ki bu yüzden bu şekilde yaklaşmanız normal. Biz bu işi 2016 Temmuz ayından beri profesyonel bir şekilde yapmaktayız. Eğer işimize ve sizlere önem vermeseydik tam olarak 3053 sipariş almazdık. İlk önceliğimiz sizin memnuniyetinizdir. Hesaplarımıza gelecek olursak, çoğu hesabımızda hesap bilgileri değişiyor ve ömür boyu garantili. Herhangi bir sıkıntınızda Instagram sayfamızdan veya Discord sunucumuzdan ulaşabilirsiniz. Discord sunucumuzda olan ticket sistemi ile sorunlarınızı daha hızlı çözebiliriz. Plati ve benzeri sitelere gelirsek, bahsettiğiniz siteleri üstte bahsettiğim sayfalar hala aktif olarak kullanıyor, dediğim gibi 2-3 senelik özel tedarikçilerimiz var ve bu sayede hem güvenli hem de ucuz hizmet sağlıyoruz. Teşekkürler...

Olmayan bir ürünun parasını nasıl alabiliryorsunuz parasını alıp nasıl stokta yok diyebiliyorsunuz 15 gün önce kartımdan 35 tel çektiniz ve hala beni oyalıyorsunuz bugun yarın diye bir de Online destek diye birisini koymuşsunuz lakayıt lakayıt konusmalar yapıyor dostum falan falan diye resmen dolandırıyorsunuz insanları.
 
Arkadaşlar ucuzgames sitesinden 16 Mayıs 2020 tarihinde origin premier hesabı satın aldım. Almaz olaydım. Ha bugün, ha yarın diye sürekli beni oyaladılar. Sitede Max. 24 saat yazıyor oysaki. Yukarıda bir arkadaş demiş "ucuz etin yahnisi yavan olur" diye aynen öyle oldu. Mesaj atıyorum adamlar doğru dürüst cevap bile yazmıyor. Hem para veriyorsunuz hem paranızla rezil oluyorsunuz. Anlayacağınız 60 tl buhar oldu. Hiç kimsenin bu ve bu gibi sitelerden alışveriş yapmasını tavsiye etmem. Artık bu saatten sonra göndereceklerini de zannetmiyorum.
 
Gerçekten üzülüyorum bu durumlara, sizden kanıt istiyorum, kanıt atmıyorsunuz, ben nereden bileceğim sizin ban yemediğinizi, herkes o zaman hesabı alsın, ban yesin, bizde sürekli yeni hesap verelim, nerede böyle bir şey var? Ve şu an mesajlarıma cevap vermeyip, kanıt atmayıp, buraya yazmanız ayrı bir şey.
Yeni hesabınız verildikten sonra kaç defa yazdım ve ona rağmen takmayıp, şikayeti kaldırmadınız, sorununuz çözülmesine rağmen.

Hocam merhaba, en fazla 24 saat teslımat suresı dedınız ona dayanarak sızden orgın Premier satın aldım, 35 saat sonra yazdım, Instagram'den urun teslım edılmedı dıye mesajı yazdıktan 5-6 saat sonra donus yapıldı stok yok bugun gelır dıye, ben de 2 saat ıcınde gelmezse eger ıade edın ucretı o zaman dedım. Kalp atıp gectınız, aradan 12 saat falan gectı Instagram'den yazıyorum, cevap yok, Facebook'tan cevap yok, canlı destek hiç yok zaten. Mumkunse bir ılgılenın, ucretı ıade edın.
 
Premier hesap aldım. İlk başta sorun yoktu ama bir zaman sonra hesaba başkaları girmeye başladı. Mail atarak söyledim. İlgilendiler, başka hesap verdiler. Sonra tekrar aynı şeyi yaşadım. Mail attım geri dönüş yapmadılar, her yerden yazdım. Hiçbir dönüş olmadı, ucuz diye aldanıp almayın paranıza yazık olur. Çok uğraşırsınız, benim başıma değildiği için anlatıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı