ASRock B450M-HDV anakart SU630 SSD'yi görmüyor

Arkadaşlar dün internetten toplu olarak aldığım sistemim elime ulaştı. Bilgisayarı açtım USB'den Windows kurulumumu yapıp sisteme giriş yaptım. Donanımların sürücülerini indirdim ve hepsini hallettim. Son olarak BİOS'u güncelledim fakat bu işlemi yapınca sistem SSD'mi görmüyor BİOS'u sıfırladım fakat hala görmüyor. Anakart modelim ASRock B450M-HDV R4.0 SSD ise Adata SU630 480GB
 
Disk yönetiminde görünüyor mu ?
BIOS'ta gözükmeyen SSD disk yönetimi altında da gözükmeyecektir doğal olarak ki arkadaş Windows'a ulaşamıyor bu yüzden, bırak Disk Yöneticisi'ni.
 
Son düzenleme:
Sata bağlantı kablolarını kontrol et. SSD'yi farklı bir porta bağlamayı deneyebilirsin. BIOS'ta Windows kurulu olan SSD'yi bulup boot sırasında ilk sıraya yerleştirmen lazım. UEFI kurulum yaptıysan ilk sırada Windows Boot Manager olsun. Çok büyük olasılıkla sistem boot edecek windowsu göremediği için açılmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı