ssd daha sıfır alınma internetten baktığım kadarıyla da çok sorun yaşayan var windowsu hard diske kurmayı bile düşündüm onun yüzündenKabloları kontrlo edin.Tak çıkar yapın.Olmazsa büyük ihtimal ssdniz ölmüştür
topladığım kasanın içinde vardı ayrı olarak satın almadım iadeyi nasıl yapıcağım konusunda fikri olan beni aydınlatırsa sevinirim site teknobiyotik bu aradaSATA kablosunu kontrol et. Yine aynı hatayı alırsan para iadesi talebi oluştur. Onun yerine Gigabyte marka SSD alabilirsin.
Oraya ait değilmişTopladığın yer değilde, SSD hangi firmanın garantisi altında onu öğrenip direk onunla iletişime geç. Arena Bilgisayar garantisi altında olabilir. Seri numarasından bir sorgula derim. Arena garantili ise sorgulamak için buraya tıkla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.