Yaanimail kullanıma açıldı

Yaanimail web sitesi ve Android iOS uygulamaları ile kullanıma açılmış, hayırlı olsun 😍
 
Yok bizim insanımızla zor. Bir çık namaz kıl Allah peygamber de. Herkes kulun kölen olur. Ben böyle saf bir halk bilmiyorum. Bu ülke insanının dine karşı hassasiyetini zamanında Atatürk bilmiş Laikliği getirmiş. Şimdikiler düz otoban yaptılar maşallah. Yazık. Bu zihniyet sürdüğü sürece hiçbir şeyden umudum yok.
 
Sahte peygamberler, sahte hocalar vs. Bunlar insanlar üzerinden para kazanıp insanları kandırdılar ve insanlar da kandı. Ama şimdiki zamanki ben Atatürkçüyüm diyenlerinde Atatürk konusunda bir şey bilmedikleri aşikar. Ülkemiz insanları okumaktan nefret eder hale geldi ben 17 yaşındayım şu ana kadar bu site olsun, başka kaynaklar,başka kitaplar ve makaleler olsun hep bir şeyler öğrenmek için çabaladım 4 yaşımdan beri. Ancak ülkemiz insanları kendi kendini bitirdi bunun başka bir açıklaması yok.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.JPG
 
Umarım yanlış anlamışımdır, bir Müslüman olarak ve Atatürk'ü seven biri olarak bu cümlenizi beğenmedim.
İlkeleri tam manasıyla kavrayamadan ne anlattığını anlamak daha zor.
Ne dediğini anlamadım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı