Ryzen 9 3900X ve Corsair VS550 uyumluluğu

TalhaT

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2019
Mesajlar
123
Merhaba arkadaşlar.

Ryzen 9 3900X için almış olduğum MSI X570-A Pro anakartını kullanmaktayım, biliyorsunuz ki bu anakartta CPU girişinde 8+4 pin girişleri var.

İtopya gibi bir çok siteden bakmama rağmen güç kaynaklarında CPU kablosu pin sayısı yazmıyor. Elimde Corsair VS550 güç kaynağı var fakat bunda da 8 pin girişi var, 4 pin boşta kalıyor sistem çalışsa da overclock yapılacağından 4 pini de takmam gerek.

Bir güç kaynağının 8+4 pin uyumlu olup olmadığına nereden bakabilirim?
 
8 pinlik cpu bağlantısından Vrm ye 300 350 watt güç iletilebilir zaten. 3900x normalde 105 watt civarı siz nasıl bir overclock yapmayı planlıyorsunuz? +4 pin e de ihtiyaç duyacaksanız zaten çoğunda ekstra 4 pin olan 750 watt psu alın çözülsün sorun.
 
Çok araştırdım fakat 500-600W boyutunda olup 8+4 pinlik PSU bulamadım. Aranızdan bilen varsa linkini atabilir mi?
 

Bu linkteki de 8+8 pin değil mi?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı