IPhone 11 Pro Max alınır mı?

Dangdro

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
1.397
Makaleler
1
Çözümler
3
Arkadaşlar artık yeni bir telefon almak istiyorum ve ilk defa yaptığım iş gereği iPhone alacağım. Almışken güzel bir ürün almak istiyorum. 11 Pro Max modelini düşünüyorum. Sizce 11 Pro Max alınır mı? 12'yi beklemeli miyim (ki Eylül 2020'ye daha çok var)? Bir de 11 Pro Max ile Pro arasında çok fark var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pro'ya göre 2 saat daha uzun pil ömrü, ve ekranı 6.5 inç. Max'in Pro'ya göre farkı bu. Şayet kamerayla işiniz yok ise iPhone 11 almanız daha mantıklı. Fiyatları uçuk çünkü.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Lucie nin dediği doğru katılıyorum fakat aradaki 4K fiyatın cebimden gittiğini hissetmem bile diyorsanız, almışken 11 Pro Max alın derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Lucie nin dediği doğru katılıyorum fakat aradaki 4K fiyatın cebimden gittiğini hissetmem bile diyorsanız almışken 11 Pro Max alın derim.

Cebi zorlamayan kişi tabii ki alabilir. Tanıdığım bir eleman almış Pro Max'i şimdi 2 aydır halen kontör yükleyemiyor telefona durmadan kendisine internet açıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı