6 Yaşındaki Çocuğa Oynatmalık Oyun

My Man!

Kilopat
Katılım
29 Mart 2015
Mesajlar
3.065
Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Kardeşimle doğduğundan beri kendi kütüphanemden bazı oyunları açıp oynarız, şimdi yakın zamanda eski bilgisayarımı da ona vermemin ardından artık başka oyunları istiyor oldu. Ben de bakınıyorum Steam'den, okuma yazma bilmeyen bir erkek çocuğun oynayacağı ne var diye bulamayınca buraya danışayım dedim. :)

Benim gözetimimde araba sürmek için sadece GTA V oynuyordu, şu an kendisi CS:GO'da botlarla oyun açabiliyor ve oynayabileceği tek şey de o açıkçası.

Sistemi oldukça zayıf; GT730 var ekran kartı olarak, i3 7100 işlemci ve 8GB RAM'i var.

GTA V'i en düşük ayarlarda 720p'de açıyor ama. :)
 
Ben o yaştayken atari emulatörleri vardı. (Çok yaslı değilim 2000 nesli😂) Grafiklere çok yabancı kalmayacaksa bolca oyun bulabilirsin.
Mario var. 😁
Bilemiyorum benim bilgisayarım pek normal oyun kaldırmadığı için o yaşta en fazla tarayıcı oyunları oynayabiliyordum.
 
NFS Most Wanted, Zula Internet Cafe Simulator, GTA SA, GTA Vice City. Aklıma bunlar geldi. 6 yaşımdayken GTA SA ve GTA Vice City oynuyordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6 yaşında ki çocuk savaş oyunu sever heralde. Call of Duty 2´den Black Ops´a kadar olanları oynayabilir. Ben Black Ops´ta seriyi bıraktım, o yüzden sonrasını öneremeyeceğim.
 
6 yaşındaki çocuğa GTA 5 ve CSGO mu oynatıyorsun? Fazla hareketli, şiddet, kan içeren oyunlar hem gözüne hem ruhsal sağlığına zarar verir. Aç boyama falan yapsın.
Ben oyun hayatına 2 yaşında başlamışım babamın amcamın kucağında Quake 2 oynuyormuşuz, gayet de iyi büyüdüğümü düşünüyorum. :) Boyama dönemini bu çocuk 3 yaşına gelmeden geçti hocam, şimdi de babamın kucağında The Hunt: Call of the Wild oynayarak büyüdü, verin mouseu eline FPS oynasın yani. :D

Ama dediğim gibi araba sürmek için gözetimim altında oynuyor GTA V'i.

Öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Call of Duty serisinden bir oyun daha almadım ama bakalım. Jurassic Park'ı falan alıcaktım dinozor seviyor diye ama stratejiye girdiğinde okuyamadığından çabuk sıkılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı