Gördüğünüz korkunç veya saçma rüyalar

Razer Hyundai

Kilopat
Katılım
16 Mart 2019
Mesajlar
1.416
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhabalar, gördüğünüz en korkunç veya saçma rüya nedir? Benim gördüğüm saçma rüyam @26318 Technopat'da ismini değiştiriyordu ve profil fotoğrafı farklıydı ve sonra hesabı siliyordu.
 
Son düzenleme:
20200125_161408.jpg
 
Bu rüyanın aynısını 2 yıldır 10 - 20 kere görmüşümdür, kendi apartmanımın önündeyiz yanımda birkaç öğrenci var hiçbirini tanımıyorum. Apartmanda oturduğum yerin balkonunda 3 - 4 kişi var ve biz ara sıra onlara kaç dakika kaldı diyoruz onlar da cevap veriyor, en sonunda 5 dakika var dediklerinde biz koşa koşa yukarı çıkıyoruz merdiven ile ve hep en arkada ben oluyorum. Merdivenden çıkarken her katta bir şalter oluyor çıktıkça o şalterleri kapatmam lazım nedenini bilmiyorum önümdeki benle birlikte çıkan birisi bana öyle diyor bende yapıyorum ve kapatınca arkamdan ışıklar kapanıyor. En sonunda yoruluyorum yavaş koşuyorum ve bir anda zemin kata ışınlanıyorum gibi bir şey oluyor. Şalterleri kapattığım için en alt kattaki ışıklar kapalı ve bir anda apartmanın önündeki sokağa bir araba gelip duruyor ve arabadan birisi iniyor, inen kişi Teknoloji Tasarım hocamız ve bende orada korkudan ve yorgunluktan terliyorum. Yanıma geliyor ve birlikte yukarı çıkıyoruz merdivenlerden, sonra en üst kata çıktığımızda bir oda var oraya giriyoruz ve tüm tanımadığım öğrenciler orada. Hoca "X sen birinci sınava girmemiştin değil mi? Sonra yaparız." diyor ve uyanıyorum. Bu rüyayı bir sürü kez gördüm artık kurtulmak istiyorum, en son birkaç hafta önce gördüm ve gördükten sonraki gün o hoca ile karşılaştım tip tip baktı bende gerginlikten terledim. 😬
 
Boş beyaz bir odada uzerime çete gibi klimalar geliyordu. Diğeri ise koca kafalı çizgi film karakteri olmuşum ve benim gibi kişiler vardi. Yanımızda Volkswagen minibüs patliyordu.
 
Kardeşim onu bunu bırakın ben rüyamda Bug'a girdim. Daha kötüsü mü var. :D
NFS oynarken oyun buga girmişti ve ben de arabadan iniyordum(bu dediklerimin MW2'de olması da ayrıca saçma).
Evet yaklaşık 10 yıl önce gördügüm bir rüya asla unutmam.
Faber castell reklamı gördüm.Ondan sonra gittim banyoda elektrikli süpürge vardı beni içine çekti :D
Benim de bayağı eski (kaç yıl oldu bilmiyorum) rüyalarımın hepsinde bir elektrikli süpürge çetesi vardı ve bunlar robot gibi şekildeydiler. Beni öldürmek istiyorlardı ama hiçbir rüyada beni saklandığım dolabın içinde bulamıyorlardı. :D
Yani rüyaları çözemezsin hocam.
 
Bugün gördüm saat 5 gibiydi küçük bir canlı böyle yarım metre falandı bir anda bana doğru koşmaya başladı (en büyük korkularımdan biri)hemen kalktım istem dışı bir şekilde "babaaaaa" diye bağırdım çok garipti.
 
Son düzenleme:
Bugün gördüm saat 5 gibiydi küçük bir canlı böyle yarım metre falandı bir anda bana doğru koşmaya başladı (en büyük korkularımdan biri)hemen kalktım istem dışı bir şekilde "babaaaaa" diye bağırdım çok garipti.
Bunun bende benzerini gördüm oda yarım metre gibi birşeydi , beni kovalıyordu. Ama ben onu Dabbe zannetmiştim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı