iPhone 8 hakkında yorumlarınız

Elime aldığımda ısındığını hissetiğim telefonlara tilt oluyorum, kamerası güzel telefonları severim. Bu telefon hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.

Eki Görüntüle 500180

Alınacak en düsük iPhone günümüzde gereksiz pahalı olması ilgimi cekiyor iPhone'da iPhone diyenler için biçilmiş kaftan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kasa oranı kötü, tasarım olarak artık günümüz trendlerine uymuyor. Fazla pahalı, hızlı şarj desteği yok, batarya olarak da iyi değil. Donanım, performans ve kamera olarak iyi bir cihaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kasa oranı kötü, tasarım olarak artık günümüz trendlerine uymuyor. Fazla pahalı, hızlı şarj desteği yok, batarya olarakda iyi değil. Donanım, performans ve kamera olarak iyi bir cihaz.

5e4496e0c8b65.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8 plus modelini iki yıldan fazla süredir kullanıyorum. İlk çıktığı zaman almıştım. Telefon ilk gün neyse bugün de o şekilde. Zerre pişmanlık yaşatmadı. Rahatız edici bir şekilde Isınma vesaire gibi durumla karşılaşacağını sanmıyorum. Çok nadir ısındığını fark etmişimdir bu zamana kadar. Hala alınır mı? Bence alınır. Fiyatlar malum, rahat bi 3-4 sene daha güncelleme alır telefon ve o zaman bile gündelik işleri çok rahat görür.
 
Android telefonlarda gittikçe yükselen bir RAM miktarı var, 8GB'ı gördüm. Ne kadar kullanışlı?
Linç yiyeceğim ama hadi hayırlısı, iOS gibi basit bir yazılım olmadığı için öyle. Artık Android kötü algısını atın, iPhone'a verdiğiniz parayı herhangi bir Android telefona vererek asıl stabiliteyi görebilirsiniz. Saygılar.
 
Şarjı orta kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarıyor gece yarısına kadar. Hız konusunda iyi. Yalnız bütçe varsa 3 GB RAM'i olan bir İphone almanızı tavsiye ederim ilerisi için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı