Satılık Sıfır iPhone 7 mat siyah 32 GB

Lord Cruiser

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2015
Mesajlar
362
Makaleler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ürün sıfırdır. Kutulu değişim yapılıyor. Prosedürü bilen bilir ama ısrarla bilmeyip boş konuşan ve normal bilmeyen ama öğrenmek isteyen kişiler için detaylı olarak yazıyorum. Mevcut cihazım 4 kere serviste işlem gördüğü için yasal hakkımı kullanarak yeni cihaz talep ettim. Apple’da 6S cihazımın yerine 7 32 GB mat siyah gönderiyor. Tahminimce 20-21 şubat tarihlerinden birinde bende olur. Apple’da bilindiği üzere SIM kart takılınca garanti başlar. Zaten Apple’da bana kapalı kutulu hiç açılmamış her şeyi tam sıfır telefon gönderecek. Garantide yeniden başlıyor. İnanmıyanlar Apple’a sorabilir. Arayıp ya da mağazalarından sorabilirsiniz. Apple müşteri memnuniyeti adına bunu yapıyor. Zaten belgesini de gönderiyor. Artı olarak Apple mağazasında bulamadığınız bir telefonu da Apple çıkışlı sahip olmuş olacaksınız. Apple Türkiye 2 yıl garantili olacak. Fiyat düşüncem 3000TL. Ufak bir pazarlık olabilir. Kutuyu açmadan IMEI sorgulaması yapabilirsiniz. Zaten gerekli e-posta ve belgeleri alan kişiye gösteririm. Lütfen 2600-2700 TL gibi rakamlarda teklif etmeyelim. Zaten bu rakamları 3 aşağı 5 yukarı telefoncular veriyor. Bu fiyatlara satmak istesem buradan satmayı beklemekle zaman kaybetmem. Bunun dışında abartmamak kaydı ile tekliflerinize açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış biliyorsam düzeltin. Sıfırı ile değişen ürünün garantisi baştan başlamaz. Yani eski cihazın garantisi ile devam eder. Yani cihazın 2 yıl garantisi olmaz. Fakat şimdi yaptığım araştırmada şöyle bir yazı buldum.

"Buna göre değiştirilen ürünün kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl daha garanti süresi verilmesi zorunluluğu getirilecek. "

Bu yazıdan emin değilim. Sadece merakımdan soruyorum ve bilgi edinmek amacı ile. Siz garanti durumunu sordunuz mu? Yoksa kendi bilginiz ile mi bu garanti durumunu yazdınız?

İyi niyetimden soruyorum art niyet aramayın lütfen.

Hayırlı satışlar.
 
Ürün sıfırdır. Kutulu değişim yapılıyor. Prosedürü bilen bilir ama ısrarla bilmeyip boş konuşan ve normal bilmeyen ama öğrenmek isteyen kişiler için detaylı olarak yazıyorum. Mevcut cihazım 4 kere serviste işlem gördüğü için yasal hakkımı kullanarak yeni cihaz talep ettim. Apple’da 6S cihazımın yerine 7 32 GB mat siyah gönderiyor. Tahminimce 20-21 şubat tarihlerinden birinde bende olur. Apple’da bilindiği üzere SIM kart takılınca garanti başlar. Zaten Apple’da bana kapalı kutulu hiç açılmamış her şeyi tam sıfır telefon gönderecek. Garantide yeniden başlıyor. İnanmıyanlar Apple’a sorabilir. Arayıp ya da mağazalarından sorabilirsiniz. Apple müşteri memnuniyeti adına bunu yapıyor. Zaten belgesini de gönderiyor. Artı olarak Apple mağazasında bulamadığınız bir telefonu da Apple çıkışlı sahip olmuş olacaksınız. Apple Türkiye 2 yıl garantili olacak. Fiyat düşüncem 3100TL. Ufak bir pazarlık olabilir. Kutuyu açmadan IMEI sorgulaması yapabilirsiniz. Zaten gerekli e-posta ve belgeleri alan kişiye gösteririm. Lütfen 2600-2700 TL gibi rakamlarda teklif etmeyelim. Zaten bu rakamları 3 aşağı 5 yukarı telefoncular veriyor. Bu fiyatlara satmak istesem buradan satmayı beklemekle zaman kaybetmem. Bunun dışında abartmamak kaydı ile tekliflerinize açığım.

İyi her şey hoş ama Apple, yeni telefonu kutuyla göndermeyecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi her şey hoş ama Apple, yeni telefonu kutuyla göndermeyecek.

6S kutuna 7 koyarak mı gönderecek? Mantıklı konuşalım. Beni de yanlış konuşuyorsam düzeltin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6S kutuna 7 koyarak mı gönderecek? Mantıklı konuşalım. Beni de yanlış konuşuyorsam düzeltin.

Düz beyaz kutuda gönderiyor. Benimde 6S garantiden değişmişti.
Eski kutusu ve cihazı beyaz başka bir kutuda göndermişlerdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@@Lord Cruiser

Bilgi için teşekkürler. Farklı durumlar olabiliyor. Sizin durumunuz farklı olabilir. Memnuniyet açısından böyle bir yol izlenmiş olabilir. Doğrudur. Sonuçta bu firmanın elinde olan bir durum.

Hayırlı satışlar.
 
Usta vallaha bana kutusuz verdiler; etrafına bir şey sarmışlardı.

Hocam sizin telefon swap cihaz. Yani kutusuz sadece telefon değişimi. Benim 6S cihazım 4 kere serviste işlem gördü. Benim bildiğim yasa gereği bir cihaz aynı yıl içinde aynı sebepten 3, farklı sebepten 4 kere işlem görürse para iadesi, ürünün ayıpsız bir misli ile değişimi ya da ayıp oranında bedel iadesi hakkımız var ve ben bunları danışmana anlattım ki onlar zaten biliyor. Ben para iadesi yerine yeni cihaz istedim. Onlar da para yerine cihaz istediğim ve müşteri memnuniyeti için 7 gönderecekler. Her şeyin e-postası bende var. İsterseniz paylaşırım.

Sen satış yapmaya değil kavga çıkarmaya gelmişsin belli ki.

Lütfen konuya mesaj yazmayı kesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, Apple direkt sıfır kutulu cihaz gönderiyor ve tamamen garantisi yeniden başlamış oluyor. Konuyla ilgili sorusu olan varsa beni Steam'den ekleyerek gerekli bilgiyi alabilirler.

Buradan anlatamayacağım şeyleri yazabilirim size Steam üzerinden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı