Witcher 3 GOTY sürümünde dil sorunları var mı?

LittleKhaos119

Centipat
Katılım
15 Şubat 2020
Mesajlar
73
Witcher 3'e DLC paketi alırsanız Türkçe oynarken oyunu görevlerdeki yazılar bozuk gözüküyor. GOTY sürümünde bazıları bu sorunlar yok diyor. Lakin görüşünüzü almak istedim. Sizce sorun devam eder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 GOTY var. Oyunda yapılacak bir görev kalmayana kadar bitirdim ama bu söylediğin bozuk yazı sorunuyla hiç karşılaşmadım. Fotoğraf falan atabilir misin nasıl bir sorun tam olarak?
 
Son düzenleme:
Pc'de eksik bir yazılım olabilir. Bende de bir sorun yok GOTY'de


AA yeni fark ettim XBOX mış..
Bu neydi şimdi? Yani çok alakasız bir şey oldu bu yaptığın.

Witcher 3'e DLC paketi alırsanız Türkçe oynarken oyunu görevlerdeki yazılar bozuk gözüküyor. GOTY sürümünde bazıları bu sorunlar yok diyor. Lakin görüşünüzü almak istedim. Sizce sorun devam eder mi?
Bu arada bendede GOTY sürümü var bende yazı bozulması yoktu ama bazı npc karakterler (örn: HoS dlc'si ile gelen ofirli tüccar) ingilizce isimleri yazıyor. Onun dışında ben bir sıkıntı görmedim oyunun yamasında. Bir oyunun dosyalarını kontroş ettirsen iyi olur gibi.
 
Bende de bir sorun yok. Daha önceden aynı sorunu VLC Media Player’da yaşamıştım. Bazı karakterler bozuk gözüküyordu. Windows dil güncellemelerini yapınca manuel olarak düzelmişti sorun. Belki benzer bir sorundur, sizde deneyin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı