1500 TL'ye işlemci önerisi

Bütçe
1500TL
Ryzen 5 3600 veya 3600x almanızı öneririm. İntel tarafına gelirsek Ryzen işlemcilere göre kendilerini çok yoruyorlar (Çok kullanıyorlar).
 
Ryzen 5 3600 veya 3600x almanızı öneririm. İntel tarafına gelirsek Ryzen işlemcilere göre kendilerini çok yoruyorlar (Çok kullanıyorlar).
Arkadaş, kendisini yorma diye birşey yok. İntel işlemciler bugün her türlü ekran kartının altından rahatca kalkabiliyor. Ryzen 3000 serisi şuan için daha uygun, tek sebebi çoklu çekirdek. Herkes çok kullanmadan bahsediyor biz bu işlemcileri kullanmayalım diyemi alıyoruz, elbette GPU'yu en üst seviyede FPS verdirtmek icin basıyor gücünü:)
 
ryzen 5 3600 işlemci kalsın. 2500-3000 tl bandında önereceğiniz ekran kartı var mı?
RTX 2060, RX 5700, RX 5600XT bu fiyat bandındalar. @helvaci nın da dediği gibi, X570 anakart almanıza gerek yok Ryzen 5 işlemci için. B450 Tomahawk Max alıp, oradan artan bütçeyi ekran kartına ayırmanız daha mantıklı. Bu sayede yukarıda saydığım ekran kartları yerine RX 5700XT, 2060 Super seviyelerine çıkabilirsiniz.
 
GPU'yu en üst seviyede FPS verdirtmek icin basıyor gücünü:)

Hocam her işlemci en yüksek performans için gücünü basar tabii ki fakat kendini ne kadar kullanırsa ömrü de o kadar kısalır. Elbette bir işlemci bilmem kaç yıl dayanıyor zaten ama kısa sürede gücünü kaybetmesini istemeyiz açıkçası. Sonuçta her zaman alınan bir ürün değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı