Çin'in Rusya Büyükelçisi: Coronavirus Aşısı Bulundu!

Buna da şükür.
Screenshot_4.png
 
Dünyanın her yerinden ortak verilerin birleştirildiği veritabanı var. Burada araştırmacılar sürekli virüse antikor veriyor. Bu şekilde bulunuyor. Yani hemen komplo teorisi üretmeye başlamayın. Yıllardır kullanılan bir yöntem. Özellikle ebola virüsünde çok etkiliydi.
 
Sanmıyorum, çok erken. Yalnız Türkiye'ye çoktan ulaştığını düşünüyorum. Çünkü İran'da ölenler var ve bu ölümlerden sonra Türkiye-İran uçuşları askıya alınıyor. Kuluçka süresinin 20 günden fazla sürdüğüne dair bulgular var. Hadi hayırlısı. Ne olur ne olmaz, maske kullanın.
 
Dediğim veritabanı sizin görebileceğiniz bir veritabanı değil. Herhangi bir şekilde buna erişebilmeniz için belirli laboratuvarlarda çalışmanız gerekiyor. Milyonlarca antikor tek tek denenir ve böylece birçok kişi beraber çok daha hızlı çözüm bulabilir. Daha nasıl açık anlatabilirim bilmiyorum. Sizin grafiğinizle alakası yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı