CS2'de seçkin alarak kâra geçilebilir mi?

  • Konuyu başlatan KwK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 226
2015'ten beridir oynuyorum. 7 sene falan önce yoldaştan Sticker Kapsülü 2 düştü o zamanlar 30TL'ydi tabii iyi para o zamanlar bıçaklar 300TL falan. Şimdiye kadar çıkarttığım tek değerli şey o. Şans işi falan fistan hikaye işsiz gibi oynaman lazım. 500TL'ye zaten alınmaz bir de yeni seçkinsin full legit hileler gelir keyif meyif kalmaz. Alma, alacaksan FACEIT oyna veya topluluk sunucularında takıl.
 
2015'ten beridir oynuyorum. 7 sene falan önce yoldaştan Sticker Kapsülü 2 düştü o zamanlar 30TL'ydi tabii iyi para o zamanlar bıçaklar 300TL falan. Şimdiye kadar çıkarttığım tek değerli şey o. Şans işi falan fistan hikaye işsiz gibi oynaman lazım. 500TL'ye zaten alınmaz bir de yeni seçkinsin Full legit hileler gelir keyif meyif kalmaz. Alma, alacaksan FACEIT oyna veya topluluk sunucularında takıl.

Şans işi hikaye falan değil. Pahalı skin veya kasa düşme olasılığı var, düşürenler de var. İşsiz gibi oynamana da gerek yok, yeni sistemle haftada sadece bir seviye atlaman yeterli haftalık drop'unu elde etmen için.
 
Eskiden rastgele, XP kasmadan 2 kez drop düşebiliyordu. Keyfine topluluk sunucusu girip düşürürdüm, o sistemide kaldırdırlar. Şanslıyım çıkar diyerekten millet alıyor ama anca 5 seneye çıkar o para. Tek yöntem operasyon gelince kasa stoklanır 1 sene sonra kâra geçilir. Broken Fang operasyonunda kasa stokladım operasyon bitti sonra fiyatlar arttı o zaman bayağı kâr etmiştim. Anca öyle.
 
Yani, evet. Eskiden maç sonlarında random olarak düşüyordu, birden fazla kasa düşürebiliyordun. Valve muhtemelen +left yazıp dönerek kasa düşüren kasa farmer'ları yüzüden bu değişikliğe gitti. Ancak parasını tekte çıkartma ihtimali çok düşük de olsa var mı? Var. Olasılığı olan bir şeye ''hikaye, masal'' diyemeyiz.

Operasyondan kâr işi ayrı bir şey zaten. Şu anki CS piyasasında en garanti kâr yöntemlerinden biri olsa da bi' 15 dolar da ona bayılman gerekiyor. TR'de çoğu kişi bi' 15 dolar da operasyona bayılmaya çekiniyor genelde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı