James Donkey JD27FG1MS144 monitör nasil?

Merak ettiğim bir şey var kötü yazan arkadaşlar hiç kullandı mı? Forumda James Donkey sevilmiyor biliyorum ama kötü yazmak için kullanmış olmak gerekmiyor mu? Acaba paneli nedir, hangi markadır, garanti koşulları nedir bilginiz var mı?

Bence de çok haklısın, JD markasının SSD'sini kullanıyorum 2 senedir. Bu SSD için de deli dehşet yorumlar vardı; yok efendim elinde patlar, geçmiş olsun vb. sonuç, kullandığım PC 7/24 açık hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana. Konuda geçen monitörün Samsung panel kullandıklarını ve 0 ölü piksel garantili olduğunu bile bilmeyen gelip yorum yapabiliyor maalesef. Bir de F/P ürün olarak değerlendirme çerçevesinden bakmıyoruz maalesef. Adam elinde 1bin 1.5bin vardır belki, bunu düşünen de yok. Benim fikrim, kullanılan panel ve kalite bakımından F/P ürünüdür, ve daha önce JD marka kullandığım kulaklık, SSD vs ürünlerine bakınca bu yorumu yapabiliyorum. Ha şu an sen kullanıyor musun ki de yorum yapıyorsun diyenler olabilir. Kullandığım ve aldığım malzemelerin malzeme üretim firmalarına bakıp öyle alıyorum; öyle ki Samsung panel kullanıyorlar. AOC mark 27inc 75Hz 1ms ekran kullanıyorum mesela, ama o zamanlar satışta yoktu sanırım. Olsaydı gözüm kapalı alırdım ki şu an 2. ekran olarak almayı bile düşünüyorum.
 
Ben kendim bu sorduğunuz model kullanıcısıyım. VA Samsung panel öncelikle herhangi bir kötü yanını görmedim. Siz kullanım açısından ne olarak kullanacaksınız bilemiyorum ancak, oyunlarda ve filmlerde benim için yeterli.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı