Oyun konsolu önerisi

Şu an elimde Xbox one S var Gamepass ile oldukça çok oyun oynayabiliyorsunuz, oyunlarda gerhangi bir kasma, donma vs. bir sorun olmuyor, PS4 de deneyimlemiş olarak Xbox tercih ederdim şahsen.
 
Sizce PS4 mü Xbox One S ya da X mi almalıyım? Alırsam hangi model almalıyım? Teşekkürler.
Hangi platformu seviyorsanız onu alın zira PS4 Slim ile Xbox One S arasında çok küçük farklar var. Xbox One S 4K yapabilir (upscale ile) PS4 Slim yapamaz. One S aynı zamanda HDR desteğine sahip. Yerinizde olsam Game Pass ve 4K HDR için Xbox One S tercih ederdim.
 
Şu an elimde Xbox One s var Gamepass ile oldukça çok oyun oynayabiliyorsunuz, oyunlarda gerhangi bir kasma, donma vs. bir sorun olmuyor, PS4'de deneyimlemiş olarak Xbox tercih ederdim şahsen.

Çok teşekkürler bir de bana fiyat performans oranı yüksek ama uygun fiyatlı renkleri canlı bir TV ya da monitör önerebilir misiniz?
 
One S tatmin etmez artık oyun performansı çok düşük yine aynı şekilde base PS4'de öyle. Pro veya One X'in altında konsol düşünmemek gerek.
Ayrıca yeni nesil konsollar geliyor Kasım Aralık ayı gibi ve RTX 2080 Super'den bile güçlü olacaklar ayrıyeten geriye uyumluluk desteği de olacak. Bence yeni nesil konsolları bekleyin. Bu zamandan sonra One S alınmaz.
 
One s tatmin etmez artık oyun performansı çok düşük yine aynı şekilde base PS4'de öyle. Pro veya One X'in altında konsol düşünmemek gerek.
Ayrıca yeni nesil konsollar geliyor Kasım aralık ayı gibi ve RTX 2080 Super'den bile güçlü olacaklar ayrıyeten geriye uyumluluk desteği de olacak. Bence yeni nesil konsolları bekleyin. Bu zamandan sonra One s alınmaz.

Düşüneceğim ama sizce bunların yerine Switch ya da Switch Lite zacian and zamazenta Edition alınır mı?
Bütçe belirtin önereyim. İkinci el alınmadığı sürece ve bütçe limitli olmadığı sürece @William Blazko hocamızın fikrine katılıyorum.
1000 tl max :(
 
Düşüneceğim ama sizce bunların yerine Switch ya da Switch Lite zacian and zamazenta Edition alınır mı?
Switch Lite asla düşünmeyin. Switch ise ben çok önermiyorum. Bu yıl Nintendo yeni konsol çıkarmayacak ve performansı bu yıl çıkacak Xbox ve PlayStation rakiplerinden daha düşük olacak bu yüzden. Şu an piyasada olan konsollardan bir tanesi almak kadar bütçeniz varsa ve bütçenizi ne kadar zaman geçerse geçsin artıramıyacaksanız Switch alınır ve rakiplerinden (XB1 S ve PS4 S) daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı