Okulda bana atılan iftira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8.sınıftaki biri nasıl hamile kalır? Git polise şikayet et.
Kızda korkudan her şeyi anlatır merak etme.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnanmayanlar olmuş aslında inanmamaları normal ama bu tarz durumlar olabiliyor. Bir lisede tuvalette kürtaj yapıldı zamanında. 14-15 yaşında çocuklar söz konusu bu olayda. Olabiliyor, ve sana bu iftira gerçekten atıldıysa ailen ile birlikte ilgilenin savcılığı falan ne gerekirse.
 
Bana konu troll gibi geldi.
Okula gidip de hamile kalan birinin zaten kimden olabileceğini dönemindekiler az çok bilir. Sen kimseyle selamı sabahı olmayan biriyim demişsin, herkes kızı hamile bırakmayacağını biliyor olmalı.

Konu gerçekse ve insanlar kızı senin hamile bıraktığına inanıyorsa hemen polise git. Ailene de ilk günden söylemen gerekirdi zaten.

Bu olaylar bu yaşta oluyor bu arada. Ben 8'e giderken başka okuldan bir kız hamile kalmıştı. Kızı da tanıyordum hatta. Münasebet kurduğu kişilerin ortamını, kızın takıldığı kişileri bildiğim için de çocuğun kimden olduğunu çakmıştım hemen.
 
Sen kimseyle selamı sabahı olmayan biriyim demişsin, herkes kızı hamile bırakmayacağını biliyor olmalı.
'' HAHAHAH gızı goturmuş lok lok lok sonra'' modunda ergenler var ise okulunda bilmememeleri gayet normal karşılanabilir, en kısa savcılığa gidilmeli.
 
Öncelikle durumu ailene açıkla. Bu ciddi bir suç çünkü reşit olmayan bir kizin hamile kalması veya ilişkiye girmesi. Olaylar büyürse basın belaya girebilir. Çocuk istismarından dolayı.
Yapacağın ilk iş bu olsun. Her zaman senin için bir avantajdır. Sana tavsiyem kimse sana zorbalık yapmıyorsa öğrencilere karşı sessiz kalmandır; tabii bu konuyu gerkeçten anlayabilecek öğretmenlerin, rehber öğretmenin veya bir müdürün varsa onlarla konuşabilirsin.

Keşke Life is Strange' deki gibi zamanı geriye alabilme şansın olsaydı diyebilirim ancak, iyi şanslar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı