Okulda bana atılan iftira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, okulda sessiz sakin kendi halinde bir öğrenciyim, kimseye selam vermem bulaşmam ama bu gün kötü bir şey oldu. Okulumuzda bir kız hamile kalmıştı 8. sınıf herkes bunun babası kim kim derken kız arada sırada yanıma gelmeye başladı. Bende kız öyle diye bir şey yapmadım ardından okulda bunlar sevgili diye üstüme iftira atıldı ve benim o kızın çocuğunun babası olduğunu söylüyor. Herkes canım çok sıkkın ne yapmam gerek? :(

Bu gerçek olsaydı bunu yazamayacak kadar bir durumda olabilirdin. Daha yaratıcı konular açabilirsin. Klişelerden vazgeç.

Konu troll mü diye bende şimdi şüphelendim. Benim bildiğim kadarıyla hamile kalma ihtimali minimum 15 yaş değil mi?

Ergenliğe girdikten sonra hamile kalınıyor. Kızlar benim bildiğim kadarı ile ortalama 11-12 yaşlarında giriyorlar.
Bir kız yumurta üretebildiği (halk arasındaki adıyla adet görme, regl) aydan itibaren çocuğu olabilir
@AB7SS @SaviorAngel™
9. Sınıfta bir tek biyolojiden geçememe olayıma şaşırmamalıyım anlaşılan.

Son düzenleme:
hamile kalma ihtimali minimum 15 yaş değil mi?
Bir kız yumurta üretebildiği (halk arasındaki adıyla adet görme, regl) aydan itibaren çocuğu olabilir, keza erkekler de sperm üretebildiği (halk arasındaki tabiriyle boşalma, meni) andan itibaren çocuk sahibi olabilir.

DNA testleri var sıkma canını boşver. Ne aptal insanlar var arkadaş 8. Sınıfta hamile kalmak nedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı