- Katılım
- 10 Ağustos 2019
- Mesajlar
- 3.224
Uğraşmak istemiyorum zaten seneye köklü bir bilgisayar değişikliği yapıp windowsu yükseltecem. Sorun çözümüyle ilgili fikriniz var mı ?Neden Windows 7?
o kısımları da en düşüğe getirdiğimde sorun yine değişmiyor sürekli takılıyor 3 saniyede bir. Ayrıca bu oyunu bu bilgisayardan geçen sene falan da yükler oynardım hiç problem olmazdı şimdi oluyor nedense.FPS düşmesi yetersiz bellek miktarı, düşük hızlı disk ya da ısınma sorunundan kaynaklı olabilir. Oyunun düşük ve çok düşük gibi ayarları bulunmuyor. En düşük ayar olarak Normal ya da tamamen kapalı oluyor.
Aşağıdaki ayarları da kısmanızı öneririm. Bu ayarlar FPS doğrudan etkisi var. Çim ayarını da kısmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 514057
Bu tarz konular da sistem özelliklerinizi belirtin.
Gta 5 de en düşük ayar normal diye biliyorum.o kısımları da en düşüğe getirdiğimde sorun yine değişmiyor sürekli takılıyor 3 saniyede bir. Ayrıca bu oyunu bu bilgisayardan geçen sene falan da yükler oynardım hiç problem olmazdı şimdi oluyor nedense.
oyunu şimdi açtım ve afterburner programı ile sol üstteki değerlere bakar mısınız ? oyunda koşuyorum fps 15-20 düşüyor yükseliyor.Ve takılma oluyor sürekli 2-3 saniyede bir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.