GTA 5 düşük ayar sorunu

Arkadaşlar oyunda grafik ayarları en düşük normale geliyor. Düşük ve çok düşük ayarları yok. Ve ayrıca oyun içinde anlık FPS düşüşü ve takılma oluyor. Önceden yoktu böyle bir sorun. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    392,3 KB · Görüntüleme: 67
Grafikleri düşürdüğünüz için tüm iş İşlemciye yükleniyor bu yüzden darboğaz oluyor anlık drop olmasının sebeplerinden birisi budur.
Azcık grafikleri yükseltin İşlemci rahatlasın.

FPS düşmesi yetersiz bellek miktarı, düşük hızlı disk ya da ısınma sorunundan kaynaklı olabilir. Oyunun düşük ve çok düşük gibi ayarları bulunmuyor. En düşük ayar olarak Normal ya da tamamen kapalı oluyor.

Aşağıdaki ayarları da kısmanızı öneririm. Bu ayarlar FPS doğrudan etkisi var. Çim ayarını da kısmanızı öneririm.

Screenshot_2.png

Bu tarz konular da sistem özelliklerinizi belirtin.

FPS düşmesi yetersiz bellek miktarı, düşük hızlı disk ya da ısınma sorunundan kaynaklı olabilir. Oyunun düşük ve çok düşük gibi ayarları bulunmuyor. En düşük ayar olarak Normal ya da tamamen kapalı oluyor.

Aşağıdaki ayarları da kısmanızı öneririm. Bu ayarlar FPS doğrudan etkisi var. Çim ayarını da kısmanızı öneririm.

Eki Görüntüle 514057

Bu tarz konular da sistem özelliklerinizi belirtin.
o kısımları da en düşüğe getirdiğimde sorun yine değişmiyor sürekli takılıyor 3 saniyede bir. Ayrıca bu oyunu bu bilgisayardan geçen sene falan da yükler oynardım hiç problem olmazdı şimdi oluyor nedense.
oyunu şimdi açtım ve afterburner programı ile sol üstteki değerlere bakar mısınız ? oyunda koşuyorum fps 15-20 düşüyor yükseliyor.Ve takılma oluyor sürekli 2-3 saniyede bir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    810,6 KB · Görüntüleme: 59
o kısımları da en düşüğe getirdiğimde sorun yine değişmiyor sürekli takılıyor 3 saniyede bir. Ayrıca bu oyunu bu bilgisayardan geçen sene falan da yükler oynardım hiç problem olmazdı şimdi oluyor nedense.
oyunu şimdi açtım ve afterburner programı ile sol üstteki değerlere bakar mısınız ? oyunda koşuyorum fps 15-20 düşüyor yükseliyor.Ve takılma oluyor sürekli 2-3 saniyede bir.
Gta 5 de en düşük ayar normal diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı