Metin2 server bakımı ne kadar sürüyor?

anilerdogan

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
40
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bugün ilk defa Metin2 oynadım ve çok sevdim. Tam o anda sunucular daha karakterimi Sv. 10 yapamadan bakıma girdi. Ne zaman açılır veya hangi saatler arası biter? Uzun süredir Metin2 oynayıpda bunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır oynamıyorum ama 3-4 yıl önce bakımlar 1-2 saat arası sürüyordu, uzun bakımlarda olduğu oluyordu, hangi serverda oynuyorsun?
 
Vay be Metin 2 hala oynanıyor demek, sevindirici.
 
Evet gerekli cevaplar verilmiş. Bu arada neden oynanmasın? Knight Online ve Metin2 Türkiye'de en çok oynanan 2 MMORPG. :D Ha ben artık Black Desert falan oynuyorum ama Knight Online'ı ve LoL'ü tamamen bırakacağımı sanmıyorum.
 
En son "FastFood" adlı GM gelmişti ve "DerinDarbe" kovulmuştu ama bir değişiklik olmadı hileler devam ediyor, oynamayın. 12 yılımı verdim bu oyuna.
 
Uzun zamandır oynamıyorum ama 3-4 yıl önce bakımlar 1-2 saat arası sürüyordu, uzun bakımlarda olduğu oluyordu, hangi serverda oynuyorsun?
anadolu ch1
Metin2 seviliyor ha hala :). Bende oynamadım hiç oynamayı düşünüyordum. İyi oldu bu konu :).
şimdi metin2'ye başlama zamanı okullarda tatil saatlerce bilgisayar başında oynamak için efsane
 
CH'ler fark etmez hepsi bir sunucuya bağlı ama serverlar aynı sunucuya bağlıdır diye düşünüyorum. 1 - 2 saate açacaklardır kendi Metin 2'nin kendi forumundan olayı takip edebilirsiniz. Güncellemeler de oradan duyuruluyor. Bazen oyunu bozuyorlar günlerce açılmadığı oluyor özellikle büyük güncellemelerde oluyor bu olay bir ara AMD kullanıcıları giremiyordu.
 

Geri
Yukarı