Norton vs AVG?

Hangisi?

  • Norton Internet Security

    Oy: 11 34,4%
  • AVG Antivirus

    Oy: 1 3,1%
  • Diğer

    Oy: 6 18,8%
  • Kaspersky

    Oy: 14 43,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    32
Listeye Kaspersky ekledim. Norton bana arayüzü ve sağladı koruma ile hoşuma gitti. 2011' den beri kullanırım. Peki @24099 Norton yazdığım sistemi yorar mı?
 
Peki @Akil Gündoğan Norton yazdığım sistemi yorar mı?
Norton normalde sistemi çok yormayan bir yazılımdır. Deneyebilirsiniz isterseniz satın almadan önce. Satın aldıktan sonra ayarlardan modüllerde disk birleştirme felan varsa kapatın.
 
Sistemi çok yorayan ama iyi bir a-v arıyorum. Bu ikisinden hangisi. Diğer basıp alta önerdiğiniz a-v'yi yazabilirsiniz.

Alacağım sistem:
ASUS ROG STRIX G531GT-BQ026T.

i7-9750H.
16 GB 2667MHz (2x8) RAM.
GTX 1650 4 GB GDDR6.
1TB 5400RPM HDD.
256 GB SSD M.2 NVMe.
Windows 10 Home/ Home Single Language.

Bitdefender.
 
Kaspersky satışlarından olumsuz bir geri dönüş almıyorum. Bence Norton vs AVG ikilisinde Norton daha iyi. Norton vs Kaspersky dersen ikisinden birini al üzmez diyebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı