Alıp Pişman Olduğunuz Cep Telefonları

Samsung A3 2017 marka telefonu hala kullanıyorum ama çok memnun değilim. Nedenine gelirsek, fiyatını hak etmiyor. Telefonu ilk çıktığı zamanlarda aldım, o zamanlar Samsung'tan başka telefon almam diye düşünüyordum, 1500 TL'ye aldım. Aldıktan sonra fark ettim ki bu fiyatlara başka markanın daha iyi özellik sunan telefonları var, keşke başka markalara yönelseydim diye düşündüm. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, Samsung almam, bana göre Samsung alıncak ise S ve Note serisi dışındaki modelleri alınmayacak.
 
Samsung Galaxy J2 zamanında almıştım şarj soketi bozuldu, kendi kendine kasıyordu çok lanet bir telefondu neyseki kurtulduk :)
 
LG G3 tam bir hayal kırıklığıydı. 2500 TL gibi bir para verdim ve 3 ay sonra mavi ekran ve ani kapanma sorunundan 4 kere servise gitti ve her geldiğinde aynı sorun tekrarladı. En sonunda LG yetkili servisi, sıvı teması var garanti dışı diye başıma yıktılar. Parayı çöpe atmıştım sanki. 2014 yılından beri LG markasına ait ürün almadım ve çevreme kesinlikle önermedim. Önereceğimi falan zannetmiyorum. Zamanında paramı iade etselerdi, şimdi televizyonundan tutun, monitörüne kadar tercih edeceğim ilk 3 markadan biriydi.
 
Bir daha asla almam dediğiniz cep telefonlarını alalım. Benimki Samsung Galaxy S3 mini (GT I8200) olmuştur.

Samsung S6 sarjı çabuk bitiyordu oyun oynamasam bile.
LG G5 almıştım 2016 yaz aylarında. Bu yaz hayalet ekran sorunu vermeye başladı tamire yolladım anakart değişimi yaptılar aradan 1 ay geçti aynı sorun başladı. Bunun dışında gerçekten memnunum seri ve performanslı telefon gerek qualcommn 820 olsun gerek 2K ekranı olsun memnun edici. Benin tavsiyem LG markasından uzak durun.

Ben LG Q6 kullanıyorum gayet memnunum.
 

Geri
Yukarı