Grafik Tasarım Çalışmalarınız

FlexiDesign

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
285
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG B550-A | Ryzen 7 3800x | Gigabayte Vision RTX 3070 | Gskill TridentZ Neo 3600mhz 32GB | Aorus 500gb m2 SSD | Samsung EVO 970 1TB m2 SSD | Asus ROG LC360 Aio | FSP Aurum 1200W | Phanteks P500A White
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Game 2D Artist
Merhaba, oyun oynamaktan ziyade bir hobim daha var ve insanların yaptıkları tasarımlara hergün bakmaya çalışıyorum. Bu ayrıca görsel zekamı geliştirdiğini de inanıyorum.
Ayrıca forum içinde arama yaptım, çoğu kişini yaptığı çalışmaları paylaşmak için kendi konusunu oluşturunu gördüm. Bu konuyu açarak bir merkez noktası oluşturmak istedim ve yaptığımız tasarımlar hakkında görüş/fikir paylaşımı olsun istiyorum.
Yaptığım bir çok çalışma olduğu için ve konunun ana mesajını kirletmek istemediğimden dolayı çalışmalarımı yayınladığım Behance sayfasını direkt paylaşmak istedim.

Görsele tıklayarak yaptığım çalışmaların portfolyosuna ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu konu altına yaptığınız tasarımları paylaşabilirsiniz.

Ek-Açıklama-2020-03-30-211552.png
 
Eskiden photoshopla uğraşıyordum hatta forumlarda grafikerlik yaptım, ama artık uğraşmıyorum çok zaman geçti photoshop'u açıp koysalar önüme uzay mekiği muamelesi falan yaparım herhalde 😀 Çalışmaların çok iyi gözüküyor bu arada.
 
Eskiden Photoshop'la uğraşıyordum hatta forumlarda grafikerlik yaptım, ama artık uğraşmıyorum çok zaman geçti Photoshop'u açıp koysalar önüme uzay mekiği muamelesi falan yaparım herhalde 😀 çalışmaların çok iyi gözüküyor bu arada.

Hepimiz o evrelerden geçtik sanırım, bence güzel tecrübeler oldu. Özellikle insanlara avatar, imza falan yapardık.
 
Çalışmaların çok güzel devamını getir mutlaka. Bir zamanlar ben de uğraşıyordum. Bunları bulabildim lise zamanlarıydı.
crows.jpg598914.jpgbryan-cranston-mask-700789501 - Kopya.jpgGame-Of-Thrones-HD-Wallpapers9 - Kopya.jpgWesley Sneijder Vektor.jpg
Bu arada KeltoiDruida User Profile | DeviantArt isteyen olursa oyun klasörlerinizi görselleştirebilirsiniz.
 
Çalışmalarınızı kullanabilirmiyim ?
Ücretsiz paylaştığım 2 adet gönderi var onları zaten kullanabilirsin de, logolar ve album tasarımları kişiye özel çalışılmış işlerdir. Kullanılmaması gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı