Canlı yayın yapmak için mikrofon önerisi

Karışıklıklar gelip geçici hocam önemli olan sağlık :) gerçek önerim HyperX quadcast ama bütçe meselesi maalesef... İkinci el bakabilirsen çok iyi olurdu.
 
Sevgili yusuf hocam olduğumuz durumdan dolayı biraz gergin kusura bakmayın dediğim halde siniri geçmedi :)

Kardeşim sinirlenmedim. Sadece biraz dikkatli olmasını rica edip yaptığının önemli olmadığını söyledim.Yazdıklarıma bakarsanız anlayacaksınızdır:D.
Olabilir böyle şeyler. Ve ne yazık ki mimik gibi ifadeler olmadığı için bisey deyince bir insan belki de sert dememiş olsa dahi sanalda öyle anlaşılıyor.

Aynen öyle kardeşim:D.
 
Fiyat performansta en iyi ürünlerden biri :https://www.hepsiburada.com/behringer-c-1u-condenser-mikrofon-pm-HB000009YEZ9
Ancak biraz daha veririm iyi olsun ömürlük olsun derseniz :Samson C01U Pro En Ucuz Fiyatı ve Özellikleri

Bu ürünler kendi fiyat segmentindeki her ürünü döverler bende uzun süredir araştırıyorum sadece değer mi değmezmi onu düşünüyorum :) eğer güzel bir şey alım dip ses falan olmasın derseniz samson C01U Pro daha iyi ürün ancak diğeride hakkını sonuna kadar verir. Nakit paranız varsa ikinci el rode NT veya podcasterda bu fiyata bulabileceğiniz ürünler.
 
MK-F100TL Fiyat performans olarak iyi diye biliyorum. Ya da snopy de olabilir bir iki modeli başarılıydı bir de sizin üstte önerdiğiniz blueydü sanırım onu da inceledim güzel tercih olabilir
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı