ASUS ROG STRIX Laptop nasıldır?

Gayet iyi bir laptop. ASUS ve MSI bu isin piri zaten. Iki sirketinde urunleri ayni topraktan cikiyor. Kotu laptop urettiklerini pek gormedim bu zamana kadar.
Satıcının GPNTeknoloji olması düşündürdü beni, n11'den bir ürüne 500 TL zam yapmıştı ve sorulan sorulara çok cevap yazmıyordu.
 
Hepsiburada'da satiyor ayni urunu, ayni firma. Guvenilir gibi geldi. Saticilarin cogunda var cevap vermeme huyu. Genelde pazarlamacilar pek sevmiyor cevap vermeyi, ondan olsa gerek :D
Hocam bu ürün nasıl ? Erken cevabınızı bekliyorum yoksa ya satıcı ürünü kaldırıyor yada zam yapıyor.
 
Hocam bu ürün nasıl ? Erken cevabınızı bekliyorum yoksa ya satıcı ürünü kaldırıyor yada zam yapıyor.
Bu makine ekran karti olarakta, RAM olarakta cok daha iyi. Islemci ise intelin biraz gerisinde ama pek fazla bir fark yok. Oyun icin kesinlikle bu.
 
Burdan kardeşime söylemeliyim ki masaüstü seni 1-0 öne geçirir. Yani başka bir yere götürmeyeceksen veya evde küçük bir kardeşin yoksa kesinlikle sana masaüstü öneririm. Şöyle düşün aynı şartlar altında 5 bin TL kazanmak var iken neden 2000 lira kazanasın ki. Ama tercih senin kardeşim. İyi günler :D.


ASUS yamuk yapmaz diyorlar, yukarıdaki üründe yamuk var mı?

Kanka parana yazık. Onun yerine masaüstü al şimdilik bu bir hevestir. Tecrübemle söyleyebilirim ki 1-2 sene sonra keşke masaüstü alsaydım diyeceksin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burdan kardeşime söylemeliyim ki masaüstü seni 1-0 öne geçirir. Yani başka bir yere götürmeyeceksen veya evde küçük bir kardeşin yoksa kesinlikle sana masaüstü öneririm. Şöyle düşün aynı şartlar altında 5 bin TL kazanmak var iken neden 2000 lira kazanasın ki. Ama tercih senin kardeşim. İyi günler :D

knka parana yazık.Onun yerine masaüstü al şimdilik bu bir hevestir.Tecrübemle söyleyebilrim ki 1-2 sene sonra keşke masaüstü alsaydım diyeceksin
Dogru soyluyorsunuz ama, laptopun rahatligi oldugu icin fiyat farki var zaten :D
Bazen insan balkona cikarasi bile geliyor bunalinca, veya ortadan kaldirabiliyorsun hemen. Yer kaplama derdi yok, artilari da cok fazla.
 
Dogru soyluyorsunuz ama, laptopun rahatligi oldugu icin fiyat farki var zaten :D.
Bazen insan balkona cikarasi bile geliyor bunalinca, veya ortadan kaldirabiliyorsun hemen. Yer kaplama derdi yok, artilari da cok fazla.

Ben de laptop kullanıyorum. Evet evinizde zaten varsa masaüstü varsa sıkıntı yok. Ancak 1050 Ti laptopa sakın 4500 TL'den fazla verme. Tavsiyemdir haklısın 6000 TL fazla bir süre yakın takipte kal şirketler büyük indirmler yapacak o zaman harekete geç :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı