Plati.ru dan RDR2 alınır mı?

50 tl ye e-mail değiştirilebilen hesaplar var 3-4 kez e-mail değiştirip arkadaş listesini silince, 3-4 kez hesap adını değiştirip 2 faktörlü koruma yapınca 2-3 yıldır gta 5 hesabı kullanan arkadaşım var. Rdr2 de social club hesaplı versiyonu 50 tl ye geliyor.
 
1574517201610.png
 
Beyler almanızı tavsiye etmem bu hesap değil autoactivation yani adam size bir dosya atıyor onu steam klasörünün olduğu yere atıyorsunuz ve bir key veriyor o keyi oraya girdiğiniz zaman oyun sadece sizin kütüphanenizde gözükür hale geliyor ve indirebiliyorsunuz. bakıldığında 2 dolara mantıklı bir tercih olabilir ama malum plati gibi bir siteyse işin içine büyük bir ihtimalle virüs girecektir. İyi Günler.
 
Ocak ayında oradan aldım ve şuan hesap hala benim. Hesabın mailini, şifresini vs. değiştim. Ne yaptıkları umurumda değil zaten story bitirmek için aldım ve bitirdim. Online vs. de girdim 1-2 kez sorun yaşamadım. İlk alışverişimdi ben memnunum ama story bitirmek için değil de oyunu oynamaya devam edeceksen, kendine ait güvenilir bir hesap istiyorsan normal olarak satın alman daha mantıklı.
 
Ocak ayında oradan aldım ve şu an hesap hala benim. Hesabın mailini, şifresini vs. değiştim. Ne yaptıkları umurumda değil zaten story bitirmek için aldım ve bitirdim. Online vs. de girdim 1-2 kez sorun yaşamadım. İlk alışverişimdi ben memnunum ama story bitirmek için değil de oyunu oynamaya devam edeceksen, kendine ait güvenilir bir hesap istiyorsan normal olarak satın alman daha mantıklı.

Hangi satıcıdan aldınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı