DurmaPlay rezaleti

mühendizz

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2016
Mesajlar
1.115
Çözümler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Vision G Z490 Anakart / Intel i9 10900KF İşlemci / ID Cooling AuraFlow X 240mm Sıvı Soğutma / Gigabyte Aorus Extreme RTX 3080 Ekran Kartı / Corsair Vengeance RGB PRO 2x16 GB DDR4 3600 MHz CL18 RAM / Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB / Corsair 4000X Kasa / XPG 850W 80+ Gold PSU / Gameon 28" IPS 4K UHD 144Hz Monitör / Corsair K95 Platinum RGB Klavye / Corsair Glaive RGB Mouse / Corsair Void Pro Wireless RGB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makina Mühendisi
26.03.2020 tarihinde DurmaPlay üzerinden Minecraft for Windows 10 satın aldım. Fakat kodu aktifleştirmeye çalışırken "bu kod daha önce kullanılmıştır" hatası aldım. Tekrar tekrar denedim fakat nafile. DurmaPlay ile iletişime geçtim. Kendilerinin orijinal ve lisanslı ürünler sattığını, böyle bir hatanın olamayacağını, prosedür gereği ilk Microsoft'la konuşmam gerektiğini kendilerini şu an yardımcı olamayacağını söylediler. Biraz işi yokuşa sürdüler.
Ertesi gün Microsoft ile iletişime geçtim ve durumu anlattım kodu gönderdim. Yetkili bana "kodunuz sizden yaklaşık 3 saat önce ABD'de başka bir kullanıcıya satılmış. Size kullanılmış bir kod verilmiş. Zaten bu site bizim kara listemizde. Sizin gibi birçok kişiyi mağdur ettiler" dedi. Tam teşekkür edip konuşmayı sonlandırırken yetkili "bekleyin. Ben size yardımcı olacağım. Satıcıyla uğraşmayın faturayı yollayabilir misiniz" dedi. Faturayı gönderdim. Yaklaşık 10 dakika sonra "Minecraft'ı hesabınıza yükledim. Satıcıyla bir işiniz kalmadı. Lütfen bir daha benzer sitelerden alışveriş yapmayın" dedi. Kendileriyle vedalaşıp konuşmayı bitirdik.
İlk ve son defa DurmaPlay üzerinde yaşadığım deneyimi sizlerle paylaşmak istedim. Microsoft'taki yetkiliye buradan teşekkür ediyorum.
DurmaPlay ile yaptığım görüşme.

durmaplay.jpg


Not: Microsoft'la yaptığım görüşme sırasında sorun çözüldüğü için SS almayı unuttum. Konuşmanın kaydı tutuluyor mu bilmiyorum ben bulamadım. Biliyorsanız SS'lerini atabilirim.
 
Defalarca alışveriş yaptığım için soranlara güvenilir, alabilirsiniz demiştim. Artık dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıp bu durumdan bahsedeceğim. Gerçekten kötü bir durum
 
Durmplay’e tekrar yaz. De işte bana böyle dediler, kod daha önceden kullanılmış falan acaba o zaman ne diyecekler çok merak ettim.
 
pes 2019 almıştım durmaplay den steam deki yarı fiyatına bugüne kadar hiçbir problem çıkmadı 470 saat oynamam var steam den biraz da şans bu işler her firmanın kötü yanları var
 
Zaten Durmaplay'den zorunlu olmadıkça alışveriş yapılmaması taraftarıyım. Şaka gibi ama bazen key fiyatları Steam'den bile pahalı olabiliyor. Tok satıcı görünümü verip, fiyatları şişirip alan alıra yatıyorlar. O fiyatlardan cidden oyun alanlar da oluyor. Bir kere OEM windows 10 key aldım ve sıkıntı yaşamadım. Başka da bir alışverişim olmadı kendileri ile. Olmamasını da umuyorum.
 
Şansına denk gelmiş olabilir çünkü bende DurmaPlay'den Minecraft satın aldım kod ilk denemede oldu. Şansın yaver gitmemiş senin.
GTA Online almayı düşünüyorum DurmaPlay üzerinden umarım sorun yaşamam. Daha önce DurmaPlay'den GTA alan kimse var mı?
 
Şansına denk gelmiş olabilir çünkü bende DurmaPlay'den Minecraft satın aldım kod ilk denemede oldu. Şansın yaver gitmemiş senin.
GTA Online almayı düşünüyorum DurmaPlay üzerinden umarım sorun yaşamam. Daha önce DurmaPlay'den GTA alan kimse var mı?
Ben BF V alacaktım. Üye olurken hata verdi. Bunun üzerine GameSatış sitesinden aldım. Sorun çıkmadı. Alışveriş yaptığımdan dolayı GameSatış'ı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı