Galaxy S21, OIS Destekli Selfie Kamerasıyla Gelebilir

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.005
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Galaxy S21, OIS Destekli Selfie Kamerasıyla Gelebilir
galaxy-s21-ois-destekli-selfie-kamerasıyla-gelebilir.jpg

Samsung, önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen Galaxy S21 için OIS destekli ekran altı selfie kamerasını test ediyor. Samsung’un Galaxy S20 serisini tanıtımından henüz birkaç hafta geçmiş olmasına rağmen, Galaxy S21 adıyla ...

Devamı: Galaxy S21, OIS Destekli Selfie Kamerasıyla Gelebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Sanırım hala anlayamadılar. Tüketici "ucuz" istiyor artık. Hayatımda hiç kullanmayacağım tonla özelliğe sahipse ne olmuş? Ben telefondan Google'a girer, fotoğraf çeker mesaj gönderir arama yaparım. Bunlardan ne azı ne fazlası. Profesyonel kamera performansı falan da beklemiyorum. Kimin kim olduğu anlaşılsın, çektiğim dosyalar, yazılar okunsun kafi. Mesut hocam çok güzel anlatmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sanırım hala anlayamadılar. Tüketici "ucuz" istiyor artık. Hayatımda hiç kullanmayacağım tonla özelliğe sahipse ne olmuş? Ben telefondan Google'a girer, fotoğraf çeker mesaj gönderir arama yaparım.
Bu ülkede pahalı, diğer bilindik pazarlarda bu kadar pahalı değil amiral gemisi modeller. Vergiler ve dolar kurunu görmezden gelmeyin.
 
Bu ülkede pahalı, diğer bilindik pazarlarda bu kadar pahalı değil amiral gemisi modeller. Vergiler ve dolar kurunu görmezden gelmeyin.
Genel olarak dünya çapında telefon fiyatları uçuk hocam. Bizde çok daha pahalı tabi. Avrupa'da %10 artış buraya %100 olarak yansıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı