Ohm 2757X hazır sistem nasıl?

mandingo

Centipat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
5
Merhaba arkadaşlar,
Sağlıklı günler dilerim. 6 Nisan günü incehesap.com'dan topladığım sistemi aşağıya ekliyorum. Hala elime ulaşmadı, montaj aşamasında gözüküyor. Üye olmadan önce burada fazlasıyla dolaşıp konu konu gezdim, çok farklı fikirler vardı ortaya böyle bir sistem çıkarttım. Bu sistemi 1080P 60Hz televizyona bağlayıp kullanacağım, ileride de 144 Hz bir monitör almayı düşünüyorum.

1586852341996.png


Sizce güç kaynağı ve kasa nasıl? Eksik gedik var mı sistemde yetersiz gördüğünüz bir yer? Başka herhangi bir yorumunuz varsa lütfen esirgemeyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
XFX Thicc II modelinde sıcaklık konusunda çok şikayet görmüştüm, III'de düzelmiş midir bilmiyorum.
Özelleştirmelerde Sapphire modeli varsa onu tercih etmeniz garanti olur.
Bu konuyu çok araştırdım, Thic III modeli için bu sıkıntılar giderilmiş, incelemeler hep bu yönde. Peki sizce kasa ve güç kaynağı nasıl?
Bir de bu hazır sistemi alacak arkadaşların dikkat etmesi gereken konu bu Thic III Ultra değil sadece Thic III modeli.
 
RX 5700 XT'nin sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. Donanım arşivi Epic de alabilirdiniz ben onu monitör klavye mouse ekleyerek aldım. Benimki de montaj aşamasında.
 
RX 5700 XT'nin sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. Donanım arşivi Epic de alabilirdiniz ben onu monitör klavye mouse ekleyerek aldım. Benimki de montaj aşamasında.
5700 XT'nin sıkıntıları büyük oranda çözüldü diye okudum. İnsanlar artık eskisi kadar sorun yaşamıyor gördüğüm kadarıyla. RTX 2070 içeren sistem toplayacaktım ama özelleştirme yaparak bu sistem biraz daha akla yatkın hale geldi. Sizce hala sorun yaşanıyor mu, yeni duyduğunuz bir şey var mı?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı