Minecraft Her Şeyi Değişen Premiumu Nerede Satabilirim?

Şimdi site vermek Türk satıcıları batırmak gibi olmasın ama :D plati.ru diye bir site var hocam oradan gayet ucuz bulunuyor her şeyi değişen Premium hesaplar :)
 
@Çeto Hocam verdiğiniz site çok fazla güvenilir değil bütün hırsızların buluşma noktası :D. Ama internette araştırma yapılsa Türk sitelerde de ucuz bir şekilde bulunuyor.
 
@Çeto hocam verdiğiniz site çok fazla güvenilir değil bütün hırsızların buluşma noktası :D. Ama internette araştırma yapılsa Türk sitelerde de ucuz bir şekilde bulunuyor.

Hocam haklısınız ruslar malum pek güvenilir değil zamanında 2 kere falan dolandırıldım ama çok büyük fiyatlar değildi üzülmemiştim bazı güvenilir satıcılar fenaya satmıyor ama :D.
 
Forumdaki 2.el satış bölümünden veya oyunla alakalı Facebook gruplarına paylaşım yaparak satabileceğini düşünüyorum.
 

Her Şeyi değişen dediğiniz büyük ihtimal isim şifre Skin falan değişenler :) Bilmiyorum baktınız mı normal mc hesapları e posta fln değişen en ucuzu 50–60a gidiyor. Bide benimkinde optifine cape var :)
Ben kendi premiumumu GameSatış üzerinden almıştım 25 TL'ye 2 ay önce. Ordan satabilirsin. Dostum bu arada istediğin fiyat 50-60 çok fazla. Ama tabii ki yine kendi isteğin.
 
Ben kendi premiumumu GameSatış üzerinden almıştım 25 TL'ye 2 ay önce. Ordan satabilirsin. Dostum bu arada istediğin fiyat 50-60 çok fazla. Ama tabii ki yine kendi isteğin.
Ben çok daha pahalıya aldım, elbette ikinci el daha ucuz olacak ama 20 liraya vereceksem hiç vermem yani
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı