CS:GO'da 4 GB RAM ile 8 GB RAM

İşletim sistemi
Windows 8.1

Sabır

Hectopat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
89
Arkadaşlar CS:GO'da donma ve FPS için RAM alınır mı? 4 GB RAM ve 8 GB RAM arasında fark olur mu?

Anakart: Intel H55.
Ekran kartı: GT710 2 GB.
RAM: 4 GB 1333MHz.
İşlemci: Intel Core i5 2.67GHz 4 cores.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlık donmalar için RAM ekleyebilirsiniz ama FPS'ye çok fazla etki etmez. İşlemciyi yükseltebilirseniz yükseltin.
 
RAM'inizin frekansı çok düşük ve 4 ila 8 GB ram arasında tabii ki bir fark vardır 4-5-6 FPS fark eder, size tavsiyem RAM'in frekansını 2500+(en az) MHz den üstün yapmaya çalışın.
 
RAM'den ziyade CS:GO işlemciyi seven bir oyun ve anladığım kadarıyla işlemciniz 1. nesil. Bende şu an i7 1. nesil bir işlemci olmasına rağmen son güncellemelerle birlikte 30 FPS görürsem(1024x768, 4:3,Very Low settings) dua ediyorum.

İşlemci değişmesi daha zor olduğundan RAM dedim. İşlemciye yüklendiğini bende biliyorum. O ekran kartı ve anakarta uyumlu işlemci zor olur şimdi. Aslında 4 GB RAM fazlasıyla yeter.
 
İşlemci değişmesi daha zor olduğundan RAM dedim. İşlemciye yüklendiğini bende biliyorum. O ekran kartı ve anakarta uyumlu işlemci zor olur şimdi. Aslında 4 GB RAM fazlasıyla yeter.
Yanlış anlaşılmayayım size kızmadım😂 Sadece ram alsa bile pek bir işe yaramayacağını anlatmaya çalışıyordum.
 
Eğer 4+4 GB RAM kombinasyonu şeklinde kullanırsanız Dual Channel olarak çalışacağı için normalden 10-15 FPS daha yüksek alabilirsiniz. Ama 8 GB RAM artık günümüz için yetersiz sayılmaya başladı. 8+8 Veya 8+4 yapmanızı öneririm, eğer bütçeniz yoksa.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı