Faceit'e geçilir mi?

Rauxer

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2018
Mesajlar
942
Çözümler
2
Yer
:P
Arkadaşlar merhaba. Oyunun normal rekabetçisinden bıktım. Kendime bir Faceit hesabı oluşturdum. 5 kişi Faceit girmeyi düşünüyoruz. Sizce Faceit'e başlanır mı? MM nedir? ESEA ile MM aynı şey midir? Bana bunun hakkında biraz bilgi verir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En basiti örneğini vereyim Steam kendi CS GO sunucuları 64 tick hitbox sıkıntılı bu yüzden 128 tick olması daha iyi bence geçilir ve ping olarak da sorun yaşamazsınız fazla.
 
Şu kadarını söyleyeyim MM ne bilmiyorsan zaten Faceit, Esea'da işin yok. Ben LEM'im ve ikisini de oynadım. Faceit'e başlayınca adamların patır patır vurduğunu fark edeceksin bu 128 tick yüzünden. Güzeldir fakat 5 pre girmediğin sürece kolsuz ve troll geldiğini fark edeceksin sonra yeter be deyip premium alacaksın ama fark edeceksin ki o da aynı. Sonra Esea deneyeyim deyip 1 aylık ücretini ödeyeceksin ama emekli global süprem lem kaynadığını fark edip sinirlenip verdiğin paraya yanacaksın. Ben Faceit'te MSI Division 1'de oynamış biri olarak şu kadarını söyleyeyim anti-cheat bile engelleyemiyo o hileleri. abarta abarta anlattıkları o anti hiçbir işe yaramıyor. adam aylarca MSI D1'de hileyle oynadı biz bağırdık çağırdık kimse dinlemedi ve adam ban yedi en sonunda maç kayıtları izlendiğinde. Bana kalırsa kesinlikle bulaşma CS insanı sömüren bir oyun, rekabetçi başka bir sürü oyun var onlara bakmanı tavsiye ederim.
 
Face it geçersen rank almayacaksın tavsiyem şu biraz CS:GO'nun serverlarında oyna ve rank kas ondan sonra face it girmeye başla.

CS:GO'nun serverlarında hile kaynıyor. Her ne kadar seçkin olsakta. Belki Faceit girip kendimi geliştiririm toxic kitle ile oynamam diye düşünmüştüm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı