18 yaş banka kartı önerisi

Yapı Kredi'den hesap açtırmak cidden sorun ya. Hem anneyi hem babayı istiyorlar. Hesabı açıyorsun mobil uygulamayı kullanamıyorsun çünkü yaşın 18'in altında. Seve seve gideceksin ATM'ye para yattı mı diye bakmaya. Hava soğuksa zaten içinden söve söve gidiyorsun bir de. Diğer bankalardan baksın arkadaş.

Ben 18 yaşındayım uygulamayı da kullanabiliyorum ama anne baba olamdan kart çıkaramıyorsun o doğru para kestiğini de hiç görmedim.
 
18 yaş altı kişiler Ziraat'e falan gidip velileri üzerinden kendi adlarına kart çıkartıp kullanabiliyor. Vadesiz hesap olarak geçiyor ve standart bir kart olarak veriliyor. Ama mobil işlemlerde kısıtlama var.
 
Arkadaşlar bana hem uygulama hem de internet harcaması açık olması lazım, Garanti'nin var sanırım, ama ziraat almayı düşünüyorum önerir misiniz?
 
Iş Bankası kart veriyor. Velayete sahip veliniz ve siz kimliğinizle giderseniz 1 günde halledebilirsiniz. 1 hafta sonra kart çıktı. Internetten ödeme yok. Para biriktirmek ve ya POS cihazında kullanmak için kullanabilir. Anne ve ya Babanız şehir dışında ise IBAN'ınıza para gönderebilir.
 
Arkadaşlar bana hem uygulama hem de internet harcaması açık olması lazım, Garanti'nin var sanırım, ama ziraat almayı düşünüyorum önerir misiniz?
İnternet alışverişi zaten açık oluyor da uygulama hangilerinde tam izin veriyor emin değilim. Benim bildiğim hepsi kısıtlama uyguluyordu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı