Hocam hazır araba oyunu var mı bunda ?Tabi ki Source Engine. Şaka bir yana bence Unreal Engine.
İstersen gerekir. İstemezsen gerekmez. Blueprint modunda açarsan projeleri kodlama bilmen gerekmez.Peki kod gerekiyor mu ?
Kod gerekiyor mu ?
Unreal arayüzü bence en iyisi. Her şey çok iyi konumlandırılmış. Tasarımlar ve renk uyumu da yerli yerinde.Unity'in sadece arayüzü bile UE4'den daha basit sürükle bırak özellikleri vs zaten UE4 basit olmadığı için çıkan oyunlar çok iyi.
Sağolun hocam. Teşekkürler.Unreal arayüzü bence en iyisi. Her şey çok iyi konumlandırılmış. Tasarımlar ve renk uyumu da yerli yerinde.
Hem arkadaş kod yazmak istemiyorum demiş Unreal Engine kullanırsa Blueprint ile kod yazmak zorunda kalmaz. Sürükle bırak ile oyun geliştirebilir.
Güzel seçim hocam.Sağolun hocam. Teşekkürler.
@myswagnotusual hocam bı benim konuya gelirmisiniz?
Teşekkürler hocalarım. Artık Unreal Engine kullanacağım. @myswagnotusual
Hem BluePrints özelliği hayli kolaylaştırıyor.
Tamamdır hocam soracağım.Güzel seçim hocam.İleride anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.
Nasıl yani hocam ? Ben sadece fikir sordum.Konu acilmis, 30 tane mesaj beklenmis ve yeni motor secilmis. Ciddi anlamda istediginiz araba oyununu 7 gunde basitce yapabilirdiniz. Zaman bosa heba olmus.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.