Unity vs Unreal Engine

Tabi ki Source Engine. Şaka bir yana bence Unreal Engine.
Hocam hazır araba oyunu var mı bunda ?
Unity kazanmış anketi ama ben daha yeni basliyorum derdim de oyun yapıp Play Store'a koymak deil evde babamlara göstermek için istediğim basit bir araba oyunu. 9-10 tane yol 2-3 tane ev topluluğu. Çok profesyonel birşey istemiyorum.

Son düzenleme:
Unity'in sadece arayüzü bile UE4'den daha basit sürükle bırak özellikleri vs zaten UE4 basit olmadığı için çıkan oyunlar çok iyi.
Unreal arayüzü bence en iyisi. Her şey çok iyi konumlandırılmış. Tasarımlar ve renk uyumu da yerli yerinde.
Hem arkadaş kod yazmak istemiyorum demiş Unreal Engine kullanırsa Blueprint ile kod yazmak zorunda kalmaz. Sürükle bırak ile oyun geliştirebilir.

Unreal arayüzü bence en iyisi. Her şey çok iyi konumlandırılmış. Tasarımlar ve renk uyumu da yerli yerinde.
Hem arkadaş kod yazmak istemiyorum demiş Unreal Engine kullanırsa Blueprint ile kod yazmak zorunda kalmaz. Sürükle bırak ile oyun geliştirebilir.
Sağolun hocam. Teşekkürler.
@myswagnotusual hocam bı benim konuya gelirmisiniz?
Teşekkürler hocalarım. Artık Unreal Engine kullanacağım. @myswagnotusual
Hem BluePrints özelliği hayli kolaylaştırıyor.

Konu acilmis, 30 tane mesaj beklenmis ve yeni motor secilmis. Ciddi anlamda istediginiz araba oyununu 7 gunde basitce yapabilirdiniz. Zaman bosa heba olmus.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı