Steam bütün oyunlarda kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 7
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
719
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İspanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar bir problem var ben bilgisayarıma Steam'dan hangi oyunu yüklersem yükleyim 20-30 FPS veriyor. O oyunu Steam'dan yüklemeyip mecburi olarak crackli indirdim(geri sildim)kasma donma yoktu oyun 70-80 FPS veriyordu. Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Windows 7 32 Bit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminize Windows 10 kurun.
Bu bağlantıyı kullanarak Windows 10'u kurabilirsiniz.

Hayatimda duydugum en orijinal intihar sekli. Bu sistemle Windows 10 kullanmak iskence olur.
 
Technopat Sosyal olarak kimse de böyle bir sistem yok çünkü. İyi sosyaller :D (cümle sonuna koyulan ifadeler nokta yerine geçer. Extra. Koymaya gerek yok.)

Arkadaşın sisteminin Windows 7 olduğunu görmediniz herhalde. Bu arada ifadelerin sonuna nokta koyulabilir. İsteğe bağlı bir olaydır. İyi sosyaller:D.
 
Arkadaşın sisteminin Windows 7 olduğunu görmediniz herhalde. Bu arada ifadelerin sonuna nokta koyulabilir. İsteğe bağlı bir olaydır. İyi sosyaller:D.
Windows 7 kullanmasından bahsetmemiştim. O sistemle Windows 10'u kullanamayacak olmasından bahsediyordum. Bu arada ben ifadeden sonra nokta koyulmaz demedim. Koymana gerek yok çünkü ifade zaten nokta yerine de geçiyor dedim :D İyi sosyaller.
 
Windows 7 kullanmasından bahsetmemiştim. O sistemle Windows 10'u kullanamayacak olmasından bahsediyordum. Bu arada ben ifadeden sonra nokta koyulmaz demedim. Koymana gerek yok çünkü ifade zaten nokta yerine de geçiyor dedim :D iyi sosyaller.

İfade kullandıktan sonra nokta kullanmak zorunda olmadığını ben dahil çoğunluk biliyor. Siz bir tek sizin bilgili olduğunuzu sanıyorsunuz. Sırf laf atmak için bunu söylüyorsunuz. Emin olun birçok kişi sizden bilgili. Bu arada cümle bittikten sonra diğer cümleye büyük harfle başlanır. Eğer bir cümle kurduysanız diğer cümleye büyük harfle başlamanız gerekiyor. Belirtmek istedim. Bu isteğe göre değil zorunluluğa bağlıdır. İyi sosyaller:D
 
İfade kullandıktan sonra nokta kullanmak zorunda olmadığını ben dahil çoğunluk biliyor. Siz bir tek sizin bilgili olduğunuzu sanıyorsunuz. Sırf laf atmak için bunu söylüyorsunuz. Emin olun birçok kişi sizden bilgili. İyi sosyaller:D.
Öyle bir niyetim yoktu aslında. Kendimi bilgili göstermek gibi bir huyum yoktur. Neden önyargılı yaklaştınız anlamadım. Bilmiyor olabilirsiniz. Bilmemek ayıp değil nihayetinde, öğrenmemek ayıp :D
 
Öyle bir niyetim yoktu aslında. Kendimi bilgili göstermek gibi bir huyum yoktur. Neden önyargılı yaklaştınız anlamadım. Bilmiyor olabilirsiniz. Bilmemek ayıp değil nihayetinde, öğrenmemek ayıp :D.

Bakın hâla benim bilmediğimi savunuyorsunuz. Yukarıdaki mesajım ile yaptığınız bir hatayı söyledim. Lütfen bakın. Evet bilmemek değil öğrenmemek ayıp. İyi sosyaller:D.
 

Geri
Yukarı