CS:GO hızlı 21 level nasıl olunur?

Exinie

Kilopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
3.821
Çözümler
29
Prime olmak istiyorum, şu an 17 levelim sanırım. Oyunu oynama isteği yok çünkü çok az XP geliyor her ne kadar rekabetçi havuzunda olan bir harita da oynasam da. Hızlı bir şekilde nasıl level atlayabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bir anda çok fazla seviye atlamana izin vermiyor.Her hafta limit var diye biliyorum limite ulaşınca çok az XP geliyor. En çok XP'yi rekabetçi maçlar verir çünkü 45 50 dk falan sürüyor. 45 50 dk oyundaki diğer oyunları oynasan da hemen hemen aynı XP'yi alısrsın.
 
Çarşamba günleri haftalık xp bonusu yok mu yanlış bilmiyorsam, o zaman oyna daha çok gelir.
Ayrıca zaten Non-Prime oyunun tadı hiç zevkli değil ve ek olarak 21 oldukdan sonra Trust Factor'un oyunu satın almadığın için Sarı şekilde başlıyor diye biliyorum.
 
CS:GO'nun resmi sayfasında bu konuyla ilgili makalesi aklınızda soru kalmaması için belki yardımcı olur.

Every player is also entitled to an XP bonus that resets on a weekly basis. The weekly XP bonus consists of 5,000 XP and is awarded in two parts. The first 3,500 XP is dished out as 3x whatever XP a player earns in a round and the remaining 1,500 XP is then awarded as a smaller, 1x bonus.

Once a player hits the 5,000 XP cap, they will stop earning bonus XP for that week. If you happen to play very often, you’ll notice that your XP multipliers will reduce across all modes, stopping you from gaining too much. These measures are in place to encourage players to log in consistently, every week.

--

Her oyuncu ayrıca haftalık olarak sıfırlanan bir XP bonusu alma hakkına sahiptir. Haftalık XP bonusu 5.000 DP'den oluşur ve iki bölümden oluşur. İlk 3.500 XP, bir oyuncunun bir turda kazandığı XP ne olursa olsun 3x ve geri kalan 1.500 XP ise daha küçük, 1x bonus olarak verilir. Bir oyuncu 5.000 XP sınırına ulaştığında, o hafta için bonus XP kazanmayı durduracaktır.

Çok sık oynarsanız, XP çarpanlarınızın tüm modlarda azalacağını ve çok fazla kazanmanızı engelleyeceğinizi fark edeceksiniz. Bu önlemler, oyuncuları her hafta sürekli olarak oturum açmaya teşvik etmek için uygulanmaktadır.

PS: Counter-Strike: Global Offensive
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı