Videodaki akış mükemmel. Bir sahne uzun süre durmuyor. Editler birbirleriyle bağlantılı. Geçiş efektleri,sesleri falan mükemmel. Ses tonunuzu da çok beğendim insanın gerçekten izleyesi geliyor

Sadece 2 dakika izleyerek bu kanılara vardım. Eğer videonun tamamı bu akışla gidiyorsa gerçekten mükemmel. Dediğim gibi ortada altyazının gelmesi,araya sıkışan editler gerçekten sürükleyici olmuş. Muhtemelen daha önce deneyimleriniz vardı. Çünkü ilk defa başlayan kişinin video editleme kısmında bu kadar başarılı olacağını düşünmüyorum. Eksikler kısmında şöyle önerilerde bulunabilirim; Mesela kanal markalaması yapabilirsin. Video kapak fotoğrafı+kanal fotoğrafın+kanal banner'ın birbirleri ile uyumlu olsun. Kapak fotoğrafı basit ve güzel. Mesela ortadaki karaktere biraz daha beyaz stroke eklenebilir veya beyaz shadow verilebilir. Yandaki ikonlara shadow ya da stroke basabilirsin. Bunlar ufak tefek öneriler onun haricinde genel olarak güzel. Logo kısmına gelecek olursak kendine özgü bir logo tasarla. İllaki ismin geçmek zorunda değil. İzleyenler o logoyu gördüğünde senin olduğunu bilsin yeterli. Banner da logonun teması ile uyumlu olsun. Fontlar falan aynı olursa daha iyi olur. Aynı bu formatta haftada 2-3 video atarsan gerçekten en az 3 ayda bir kitleye sahip olursun. 5-6 ay içerisinde belki de çoğu kişinin izleyebileceği bir oyun kanalı haline bile gelebilirsin

Şaka yapmıyorum. 6 ay olmaz en kötü 1 yıl olur. Ama olur! Ben bu kanalda o potansiyeli gördüm şahsen. Sen istikrarlı bir şekilde video atmaya devam et sadece. Maalesef öyle tek videoda patlama falan olması imkansız. Son önerim ise kendini İnstagram + Tiktokta kısa video kesitleri paylaşarak reklamını yap. Hem cebinden para çıkmaz hem de tüm sosyal medya platformlarında tanınırsın. Bir de yüzünü göstersen tam akılda kazınacak şekilde olursun. Belki özgüvenin yetmeyebilir fakat bir yerden sonra gösterirsen daha iyi olabilir.
Hadi ilk aboneniz benden olsun
Pardon yazmayı unutmuşum. YT Studiodan kanal özelliklerine girip youtube tagları eklemeyi unutmayınız. ChatGPT'ye ''Bana kanalım için seo uyumlu açıklama ve kanal tagı yazar mısın?'' yazdığınızda isteklerinizi yerine getirecektir. Açıklama da kanalı güzelce anlatmalı ve markalamayı tamamlamalıdır.