- Katılım
- 17 Ocak 2020
- Mesajlar
- 1.198
- Çözümler
- 4
Ne demek istiyor arkadaşlar? Arkada sadece MSI Afterburner açık, bir de ESET Security. Belki virüs falandır diye oyun dosyalarını tarattım herhangi bir şey algılamadı.
3. parti dosya yüklendi diyor. Oyunun dosyalarına ekleme yapılmış veya değiştirilmiş.3. parti kişi tarafından bilgiler değiştrilmiş diyor herhalde Steam'da oyunu doğrula.
3. parti yazılım görüyor oyun(Ban yiyebilirsin). Cheat Engine varsa PC'de sil. Virüs programlarını kapat, oyunu doğrula tekrar başlat.Eki Görüntüle 560251
Ne demek istiyor arkadaşlar? Arkada sadece MSI Afterburner açık, bir de ESET Security. Belki virüs falandır diye oyun dosyalarını tarattım herhangi bir şey algılamadı.
Eki Görüntüle 560252
Eki Görüntüle 560253
Tamamda hile falan olsa malwarebytes ile eset security söylemezmiydi ?3. parti dosya yüklendi diyor. Oyunun dosyalarına ekleme yapılmış veya değiştirilmiş.
Nasıl düzelttiğinizi açıklar mısınız?Düzeldi gibi. Neden böyle oldu anlamadım daha yarım saat önce faceit girmiştim.
Çıktım girdimNasıl düzelttiğinizi açıklar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.