11-14 Bin arası oyuncu laptopu önerisi

Marka olarak sevmesem de Casper RTX 2070'li 240Hz ekranlı laptop veriyor 13600TL'ye.
Casper Excalibur modelini çıkardıktan sonra düzeltti kendini dostum. Eski modellerine sövseniz dahi haklısınız. Ama bu modellerden sonra gayet güzelleştirdiler. 2 yıldır Excalibur kullanıcısıyım ve çok memnunum.
 
Casper Excalibur modelini çıkardıktan sonra düzeltti kendini dostum. Eski modellerine sövseniz dahi haklısınız. Ama bu modellerden sonra gayet güzelleştirdiler. 2 yıldır Excalibur kullanıcısıyım ve çok memnunum.
Excalibur'un malzeme kalitesi rakiplerine göre kötü. Isınma problemi de yaşatıyor. 13 bin verip de problem yaşamak isterseniz alabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur'un malzeme kalitesi rakiplerine göre kötü. Isınma problemi de yaşatıyor. 13 bin veripte problem yaşamak isterseniz alabilirsiniz.
Isınma problemi yaşamıyorum. Problem yok şükürler olsun ki. Excalibur'dan önceki modelleri konusunda haklısınız. Fakat Excalibur almadan böyle konuşmanız ön yargılı olduğunuzu gösterir. Excalibur alın sonra sıkıntı çıkarırsa böyle konuşabilirsiniz.
 
Merhabalar, iyi forumlar

Öncelikle düşündüğüm model şu:


Bu modelde aklıma yatmayan şey RAM belleğin maximum 16 GB olması. (Ya da ben mi yanlık anladım, düzeltirseniz sevinirim.)

1-2 güne siparişi geçmek istiyorum açıkçası, pek de bilgili değilim öyle.

Bu laptop alınır mı? Malum kur devamlı artıyor, başka şeyler beklemek anlamsız oldu. 1-2 gün içinde siparişi vermek istiyorum. Bu laptop değil de bu fiyat aralığında daha iyi performans verecek laptop öneriniz varsa onu da seve seve dinlerim.

İyi forumlar
 
ASUS ROG STRIX modellerini tavsiye ederim birkaç inceleme izledim birçok açıdan memnun bırakacağını düşünüyorum. Kendim 3 yıla yakın süredir Casper Excalibur G700 kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
 
Adam toplama bilgisayar istese haklısınız. Ama adam laptop istiyor ki bir sebebi vardır diye düşüneceksiniz. Gidip de adama laptop istedikten sonra niye illa toplama bilgisayar aldırma derdine giriyorsunuz ki. Belirttiği bütçe tutarında güzel bir laptop önerseniz daha makbule geçecektir.

Laptop olması şart diye bir cümle geçmediği için o derde giriyoruz. Belki adamın taşımaya ihtiyacı yok sadece oyun için alıyor?
 
Laptop olması şart diye bir cümle geçmediği için o derde giriyoruz. Belki adamın taşımaya ihtiyacı yok sadece oyun için alıyor?
Oyun içinde olsa laptop diye belirtmiş adam. Bunu söylemek isterim. Toplama bilgisayar sevdacıları anlamıyorum. Toplama bilgisayar isteyenlere söyleyin fakat laptop isteyenlere durduk yere toplama bilgisayar daha iyi diye konu açmayın.
 
Arkadaşlar çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...

Ama birçok model gelmiş, kafam karıştı hangisini neye göre seçeceğime. Herkes farklı bir şey söylemiş :(

----------------


Bu model nasıl?

10. nesil değil 9. nesil i7 işlemci.

8 GB GDDR6 NVIDIA RTX2070 256-BIT - ilk mesajda almayı düşündüğüm MSI'da 192Bit, 6 GB 2060 ekran kartıydı. Neredeyse aynı fiyat bu onunla.

17 Inc ve 144Hz ekran

Bir de bu 144Hz, 120Hz vs. olması çok mu önemli oyun oynarken?
 
Adam laptop istemiş. Şu bilgisayar toplamacılardan bıktık arkadaş. Her konuda görünce ayrı bi sinir oluyorum. Adam toplama bilgisayar istese eyvallah. Ama böyle olunca sinir oluyorum. İçimi dökmek istedim. İyi forumlar.
Güzel dostum orada sordum zaten "laptop olması şart mı?" diye.
Belki arkadaş bilgisayar toplamasını bilmiyor o yüzden laptop'u tercih etti.
Bir şeyi bilmeden hemen linç etmeye bayılıyorsunuz...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı