Sorun yaşayabilirsin. 1Watt bile yetersiz gelse sistem kendini kapatır.Peki arkadaşlar, PSU'm yetecek midir AMD sistem alınca Ramleri 16GB yapınca? Ona göre AMD alacağım.
Ben 2600 ve 9400F karşılaştırmıyorum, Ryzen almak daha mantıklı diyorum. İlk mesajıma bakarsan 3600 veya 3600X al demiştim.Biz 3950X mi alacağız? Ayrıca B450 anakartlar desteklese bile ne kadar stabil? Biz zaten 4. Nesil almayacağız. Upgrade konusu kendiyle alakalı. Haksızsınız, burda markaların performansını konuşmuyoruz. 2 işlemcinin performansını konuşuyoruz. Marka olarak AMD tabiiki de daha iyi ama biz bu 2 işlemciyi karşılaştırıyoruz.
Sorun yaşayabilirsin. 1Watt bile yetersiz gelse sistem kendini kapatır.
Sistem dizmek derken 3 parçadan bahsediyoruz galiba, buyrun Intel Core i5 9400F Socket 1151 9. Nesil 2.9GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 1290₺Peki bana Intel sistem dizebilir misiniz 2500TL'ye kadar bir de onu değerlendirmek isterim.
Fakat bildiğim kadarıyla o anakartı alınca 9. nesil işlemciler için BIOS update gerekiyor.Sistem dizmek derken 3 parçadan bahsediyoruz galiba, buyrun Intel Core i5 9400F Socket 1151 9. Nesil 2.9GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 1290₺
MSI H310M PRO-VD PLUS Intel H310M Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 480₺
Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2666MHz CL16 1.2V PC Ram - Vatan Bilgisayar 350 + 350 700₺
Teşekkür ederim bu RAM'lerden 2 adet alacağım o zaman. Daha mantıklı oluyor.RAM'i MediaMarkt'tan al. Piyasaya göre ucuz.
![]()
XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı
XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Ben gerekmiyor diye biliyorum , ama Watt sorunu yaşamaktan daha iyidir 5dakika BIOS update yapmak.Fakat bildiğim kadarıyla o anakartı alınca 9. nesil işlemciler için BIOS update gerekiyor.
Teşekkür ederim bu RAM'lerden 2 adet alacağım o zaman. Daha mantıklı oluyor.
Maalesef BIOS update yapabilmek için 8. nesil bir işlemciye sahip olmam gerekiyor. Çoğu arkadaş bu durumdan sıkıntı çekmiş.Ben gerekmiyor diye biliyorum , ama Watt sorunu yaşamaktan daha iyidir 5dakika BIOS update yapmak.
Ben 2600 ve 9400F karşılaştırmıyorum, Ryzen almak daha mantıklı diyorum. İlk mesajıma bakarsan 3600 veya 3600X al demiştim.
3950X örnek amaçlı. Hani Intel tek çekirdek deyip durdun ya, Ryzen 3000 serisi Intel'i yakaladı diyorum tek çekirdekte hatta 3959X gibi bazı işlemciler geçti diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.