Türk Telekom altyapısı ile TürkNet kullanmak

Alt yapınız musaitse YAPA ile 100 Mbps verebiliyor bende türknet kullanıyorum fakat YAPA sistemi olmadığından evime gelen sinyal 16-17 mbps , gayet memnunum süpriz faturayla hiç karşılaşmadım tek sıkıntısı irtibat kurmak istediğinizde online olarak web sitelerinden destek açmanız gerekiyor onun dışında gayet başarılı buluyorum
 
Alt yapınız musaitse yapa ile 100 Mbps verebiliyor bende TürkNet kullanıyorum fakat yapa sistemi olmadığından evime gelen sinyal 16-17 Mbps, gayet memnunum sürpriz faturayla hiç karşılaşmadım tek sıkıntısı irtibat kurmak istediğinizde Online olarak web sitelerinden destek açmanız gerekiyor onun dışında gayet başarılı buluyorum.

Aga yapa altyapısı ne oluyor kendi altyapısı mı?
 
Türknet fiber altyapıdan (Telekom veya Superonline fiber) hizmet vermez, sadece VDSL ve ADSL hizmeti verir. Türk Telekom fiber altyapısını kullanarak Millenicom'dan hizmet alabilirsiniz, 100 Mbps download verirler.
 
Fiberse TürkNet hizmet vermiyor. TürkNet'in kendi fiber altyapısı var.

TürkNet fiber altyapıdan (Telekom veya Superonline fiber) hizmet vermez, sadece

VDSL ve ADSL hizmeti verir. Türk Telekom fiber altyapısını kullanarak Millenicom'dan hizmet alabilirsiniz, 100 Mbps download verirler.

Evet santrale bağlı kendi alt yapısını kullanırsa çok yüksek hıza ulaşabiliyor.

Bana upload lazım ya mecbur TTNET'in kendi fiberini kullanacağım en azından her aradığımda açan olur üzülerek maalesef 😕
 

Geri
Yukarı