PUBG mi CS:GO oynamalıyım?

Oktay Usta

Decipat
Katılım
22 Mart 2020
Mesajlar
1.649
Yer
Kappppadokkya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ders çalışmak
Öncelikle bayramınız mübarek olsun ve merhabalar. En çok oynadığım olan oyun CS:GO (hatta CS:GO'dan başka oyun oynamıyordum) son 3-4 aydır oynamıyorum. dün son sahura kadar oynayayım dedim. oyuna yine aşık oldum. fakat PUBG satın alıp PUBG oynamak istiyorum. CS:GO'yu bıraktığımdan beri PUBG Lite oynuyorum. iyi de oynuyorum ve eğleniyorum. Fakat CS:GO'ya yine aşık oldum ve PUBG'yi bırakmak istiyorum. ama sizce hangisini oynamalıyım bugün CS:GO rekabetçi girdim eskisinden daha iyi oynuyorum gibi geldi. yani unutmamışım oynamayı. Sizce hangisini oynamalıyım? CS:GO'yu daha çok istiyorum gibi geldi. Zamanım olsa hepsini oynarım fakat hem Minecraft hem PUBG hem de CS:GO olmaz. Günlük neredeyse 2 saat oynayabiliyorum. yaşımı küçük sanmayın ailem öyle istiyor. Ve Minecraft videoları çekiyorum. Minecraft öncelikli oynuyorum yani. Sizce hangi oyun PUBG satın alıp oynamak mı yoksa CS:GO mu?

Saçma bir konu açmış olabilirim kusuruma bakmayın dün geceden beri bunu düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
:) Evet, enteresan bir konu olmuş. Söylediklerinizden anladığım kadarıyla oldukça kararsız ve kısıtlı bir durum içerisindesiniz. Oynarken hangisinden daha fazla zevk alıyorsanız onu oynamanızı öneririm. Burada size şunu veya bunu oynamalısın demek biraz mantıksız olurdu.
 
Yabancı istek diye sildim. Sizin olduğunuzu bilmiyordum. Bu arada hayırlı olsun Rainbow Six. Çok doğru bir tercih. İyi oyunlar. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı