PUBG mi CS:GO oynamalıyım?

Öncelikle bayramınız mübarek olsun ve merhabalar. En çok oynadığım olan oyun CS:GO (hatta CS:GO'dan başka oyun oynamıyordum) son 3-4 aydır oynamıyorum. Dün son sahura kadar oynayayım dedim. Oyuna yine aşık oldum. Fakat PUBG satın alıp PUBG oynamak istiyorum. CS:GO'yu bıraktığımdan beri PUBG Lite oynuyorum. İyi de oynuyorum ve eğleniyorum. Fakat CS:GO'ya yine aşık oldum ve PUBG'yi bırakmak istiyorum. Ama sizce hangisini oynamalıyım bugün CS:GO rekabetçi girdim eskisinden daha iyi oynuyorum gibi geldi. Yani unutmamışım oynamayı. Sizce hangisini oynamalıyım? CS:GO'yu daha çok istiyorum gibi geldi. Zamanım olsa hepsini oynarım fakat hem Minecraft hem PUBG hem de CS:GO olmaz. Günlük neredeyse 2 saat oynayabiliyorum. Yaşımı küçük sanmayın ailem öyle istiyor. Ve Minecraft videoları çekiyorum. Minecraft öncelikli oynuyorum yani. Sizce hangi oyun PUBG satın alıp oynamak mı yoksa CS:GO mu?

Saçma bir konu açmış olabilirim kusuruma bakmayın dün geceden beri bunu düşünüyorum.

Bro en iyisi hiçbirini oynama CS:GO artık oyun değil biliyorsunuz ki VAC'ın destekleriyle artık hile oyununun bir modu oldu PUBG'de hile oyununun bir oyun modu en iyisi gel senle santranç oynayak :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı