Game booster GB-G08B alınır mı?

rüzgar0_1

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2020
Mesajlar
3
Arkadaşlar, Game booster GB-G08B kasa alacağım ama aklımda birkaç soru var, acaba kasanın ön tarafını mesh yapı mı? Yani delikli, hava alabilir yapı mı? Eğer öyle ise bu kasayı alacağım, bir de 650 TL'yi̇ geçmeyecek, en az 600Watt olacak bundan daha iyi bildiğiniz kasa var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız kasanın önü mesh değil, ayrıca Gamebooster, Powerboost, Gamepower(yine de tercih edecekseniz diğer çin menşeili markaların yerine bunu tercih edin) gibi markaları hem malzeme kalitesi hem de ömür açısından önermiyorum. Ben de düne kadar hummalı bir kasa arayışı peşindeyim. Hatta Powerboost markasının bir kasasını sipariş etmiştim fakat kullanan kişilerin internette yaptığı yorumları görünce iptal ettim direk siparişi. Bu yüzden Sharkoon, Corsair, Aerocool, MSI, Cooler Master, Zalman gibi markaların kasalarını tercih ederseniz sizin yararınıza olur.
 
Ön taraf cam. Ön tarafın yanlarında mesh bir yapı var. Soğutma olarak iyi ben şu ana kadar hiç soğutma konusunda sıkıntı yaşamadım. Malzeme kalitesi çok iyi değil, orta. Ömrü konusunda bir yorum yapamam. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve sıkıntı çıkarmadı kasa. Ama her an ne olur bilemem.

Cooler Master MB 501L'ye bakmanı öneririm.
 
Hayır dostum mesh yapı değil. Çünkü ön tarafı tamamen cam. Ve 650 TL'yi geçmeyip içerisinde 600W bir PSU olan kasa alabiliceğini pek sanmam. Alırsan da kalitesiz olur muhtemelen. Hem mesh panel hem 600W PSU istersen bu ikili 850 TL tutuyor.
Dark Guardian 459 TL
High Power 600W 80+ 400 TL
 
Bu kasayı kullanıyorum. Ön camı çıkardım biraz ferahladı :)

Eğer 240'lık bir sıvı soğutma kullanacaksanız üst kısma sığmıyor radyatör ve fanlar bu arada. Tek fan sığıyor ya da radyatör. Ben öne takmak zorunda kaldım biraz hava akışı bozuldu:)
 
Son düzenleme:
Ben geçen hafta cuma aldım herhangi bir sıkıntı göremedim

Yanında gelen kumandadan fan hızınıda ayarlayabiliyor

RGB istiyorsan bir sürü modu var dün hangi modlar var diye bakayım dedim rahat 5 dakikamı aldı.
 

Geri
Yukarı